Szülők! Ti elengednétek a 16 éves lányotokat, hogy ott aludjon a barátjánál? 2 éve tart a kapcsolat.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 00:12
21/36 anonim válasza:
Kedves 20-as hozzászóló, én vagyok a 18-as,csak hozzá teszem,hogy 53 éves vagyok (nem igazán mai anyuka)Mint írtam van két 27 éves fiam, tehát két gyereket már felneveltem.Az én lányom biztos, hogy nem fog akárhol szexelni,mivel tisztában van vele, hogy nem megyek be a szobájába amikor itt van barátja.Nem ő az aki rámászik a fiúkra.Óvodáskorban is inkább azok a gyerekek rosszak máshol, akiket otthon szigorúan fognak.
22/36 anonim válasza:
Lehet,hogy 53 éves vagy,de attól még nem azt jelenti,hogy mindent tudsz a gyereknevelésről,és nem hinném,hogy aki nem engedi homokba dugja a fejét,16 évesnek nincs keresnivalója egy fiú ágyában,tini kapcsolat,nem felnőtt a kettő nem ugyanaz,nyilván nem 16 évesen kell nevelni de egy értelmes lány tudja mi a helyes és mi nem.
23/36 anonim válasza:
Még mindig a 18-as vagyok és nem vagyok barátnője sem barátja egyik gyermekemnek sem.Viszont bármikor számíthatnak rám mint anya mindig ott vagyok nekik.
24/36 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak normálisan nevelt gyereknek eszébe se jut ilyen. Persze mindig könnyebb a társadalomra fogni.
25/36 anonim válasza:
Nevelheted akárhogyan a lányodat 67% emberke, csak amikor már 16 éves lesz a lányod, neki is lesznek vágyai és érzései, amiket kiakar elégíteni, és ki is fog. Szóval erről ennyit. Te inkább menjél el apácának és ne szüljél gyereket, ilyen felfogással.
26/36 anonim válasza:
36%os tudjuk nagyon jó te vagy az az idióta kis 16 éves akinek a szülei még aranyat is tojnak ha azt akarja,egy normálisan nevelt 16 évesnek hiába vannak érzései és vágyai van annyira értelmes hogy tudja mikor minek van itt az ideje,téged biztosan nem neveltek meg,inkább a te anyád mehetett volna apácának..
27/36 anonim válasza:
Pont erről beszélek, annyira korlátozott felfogású ember vagy, hogy az már szinte fáj. Szerinted a szex kőbe van vésve, hogy most x kortól lehet csak? Te úristen!!! Mindenki akkor kezdi el a szexet, amikor ő már úgy érzi, hogy elég érett hozzá. Egy 16 éves is fejben lehet már annyira felnőtt, mint egy huszonéves, attól hogy még korban csak 16. Garantálom, hogy neked sok veszekedésben lesz részed majd a lányoddal, ha majd akkor is így fogsz vélekedni, hogy te 16 éves kislányom, te ugyan nem fogsz szexelni, majd csak ha 18 felnőtt leszel, mert törvény szerint, akkor vagy felnőtt.
28/36 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki,én rendesen fogom nevelni a lányom,így 16 évesen elég értelmes lesz és tudja mi a helyes.nem vagyok korlátolt abszolút,Téged meg nem kérdezett senki,biztos vagyok benne,hogy jó kapcsolatom lesz a lányommal,te neked meg fogalmad sincs az életről az biztos.
29/36 anonim válasza:
36%-os a kérdés szülőkhöz szól nem tini lányokhoz.
30/36 A kérdező kommentje:
Istenem! Az üzenetbe veszekedjetek, hogy ki hogy fogja nevelni a lányát! Én feltettem egy kérdést és választ szeretnék rá kapni, nem olvasni, hogy ti aggyazkodtok ki milyen szigorú! Azt tudom, hogy mindenki máshogy van nevelve és máshogy neveli a saját gyerekét, de kérem szépen, ne itt vitázzatok!
2013. ápr. 5. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!