Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha piszkálnak...

Mit csináljak, ha piszkálnak a bajuszom miatt?

Figyelt kérdés

A szüleim nem engedik levágni ,már elég nagy a bajuszom.

Többen szekálnak érte főleg a lányok, mondják, hogy a többi fiú már kis legénytollnál leborotválta.

2013. ápr. 3. 07:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Hát, szokj hozzá a bajuszhoz, öreg.
2013. ápr. 5. 19:42
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy azért a harcsabajusz és a részegség között van egy nüansznyi különbség.

Viszont, ha anyád ezért pofozkodik, akkor álmodni se merjél részegségről, bulikról, csajokról, kikapcsolódásról, 9 után fent maradásról, stb.

2013. ápr. 5. 19:46
 23/39 anonim ***** válasza:

Én téged nagyon megsajnáltalak ám!Biztos,hogy van valami bajuk a szüleidnek,hogy ennyire tiltják.Megkérdeztem a férjemet ő mit szólna hozzá ha a fiaink majd 15 évesen borotválkozni akarnának.Jól kiröhögött,hogy mégis mit szólna ez az ő dolguk.Amúgy felvilágosított,hogy nem ettől fog megerősödni a szőröd,hanem ez életkorhoz is kötött.

Igaz,hogy ők tartanak el,de könyörgöm....amúgy tök jó,hogy ilyen jó gyerek vagy,de azért én remélem nem ilyenek lesznek az én fiaim,mert ez nem normális.Persze a másik végletet sem akarom :) Kicsit kezdj már lázadni.Mi történhet?Kirakni nem fognak,nem tehetik meg!

Amúgy azóta sem borotválkoztál meg?

2013. ápr. 9. 12:51
 24/39 anonim ***** válasza:

Vágd le simán...

Aztán állj az anyád elé, hogy várod a pofont....

Kétlem, hogy ez üres fenyegetésnél több volt..

15 évesen hogy lenne korai? Nekem volt olyan osztálytársam, aki. Már 9.-be úgy jött, hogy a szakálla erősebb vilt mint az apámé...sajnáltuk szegenyt, hogy mar akkor minden másnap reggel ezzel kellett foglalkoznia, mert 25 nek nézett ki 14evesen, ha nem borotválta. Ilyen tipus...nem attól volt erős neki, hogy borotválta...

Legyél kicsit határozottabb, azt a köldökzsinórt elvágták már.

Nem azt mondom, hogy ne hallgass a szüleidre, de azért érdemes mérlegelni, mert ez h....ség..

2013. ápr. 13. 08:20
 25/39 anonim ***** válasza:
Eltelt egy idő a kérdés felvetése óta, mi lett a dolog vége?
2013. ápr. 13. 10:41
 26/39 A kérdező kommentje:

Nem vágtam le, félek anyáméktól ,de komolyan.

Tegnap amúgy is dolgoznom kellet nem volt rá idő.

2013. ápr. 13. 12:12
 27/39 anonim ***** válasza:
Durva.
2013. ápr. 13. 12:17
 28/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok a szüleidnek,hogy ezt érték el,hogy a gyerekük fél tőle.Esetleg mutasd meg nekik ezt a kérdésedet,bár lehet felesleges csak téged vernének agyon.Akkor tényleg szokj hozzá.Szép élet elé nézel.40 évesen még a gyerekszobádban fogsz kuksolni és engedélyt kérni,hogy kimehess pisilni.Már nem is tudlak sajnálni,mert ez a te hibád is!
2013. ápr. 13. 12:59
 29/39 anonim ***** válasza:
Dolgozni elég nagy vagy, de borotválkozni nem? Én is sajnállak...
2013. ápr. 13. 13:54
 30/39 anonim ***** válasza:
#7 komolyan azt irta, hogy "hóni" ?! :DDD
2013. ápr. 14. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!