Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha piszkálnak...

Mit csináljak, ha piszkálnak a bajuszom miatt?

Figyelt kérdés

A szüleim nem engedik levágni ,már elég nagy a bajuszom.

Többen szekálnak érte főleg a lányok, mondják, hogy a többi fiú már kis legénytollnál leborotválta.

2013. ápr. 3. 07:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Az hülyeség, hogy jobban nőne utána.

És akkor majd 25 évesen sem borotválkozhatsz, mert "jobban megnő" ?

Vegyél egy olcsó borotvát, aztán csapd le. Vissztaragasztani úgysem tudják.

2013. ápr. 3. 18:42
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a szüleidnek, hogy le akarod borotválni.. elég nagy vagy már, menj el a DM-be és vegyél egy csomag eldobható borotvát.
2013. ápr. 3. 19:54
 13/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Mondtam apukámnak a borotválkozást, meg ,hogy segítsen azt mondta még túl korai. Anyám azt mondta ,ha levágom az ő engedélye nélkül felpofoz.

Iskolában többen ezt nézik, és azt mondják igénytelenségre vall.

2013. ápr. 4. 06:09
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem olyan dolog, amit a szülők tilthatnak. Nevetséges dolog, hogy nem hagynak borotválkozni.

Ideje nem csak férfiasnak látszani, hanem úgy is viselkedni, és közölni a szülőkkel, hogy "anyu, apu, nekem ebből elegem van, mától borotválkozom." és pont. N29

2013. ápr. 4. 11:14
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak is van egy fajta stílusa... atya ég! Ilyenkor miért nem kérdezel vissza, hogy "miért, a pofontól visszanő?" Ez nem öncsonkítás, csak igényesség. A szüleid meg korlátoltak, sajnos ebben kell felnőnöd. Hozd ki belőle a maximumot!
2013. ápr. 4. 11:16
 16/39 anonim ***** válasza:
66%

Szüleid nem engedik? Mi van nincs pénzed egy 150 forintos borotvára? Ne legyél már töketlen. Anyádéknak mi közük ahhoz, ha után megerősödik a bajuszod?

Amúgy, ja, elég ciki a szakmunkás bajusz, minden fiúnak volt ilyen, miután leborotváltad egy ideig nem nő majd. Volt egy osztálytársam a gimiben, életében először a ballagására borotválkozott meg. Állt az utcán és fújta a szél a legénytollait, körbe az arcán. Röhejes volt.

Nem nagyon értem én azokat a férfiakat, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy borotválkozni kell. Mi, nincs magára 10 perce 1-2 naponta? Bezzeg a TV előtt inni a sört meg felpakolni a lábát az üvegasztalra van igénye, mi?

Szóval nyugodtan borotválkozzál.

21/F

2013. ápr. 4. 13:58
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Eljön az a pont, amikor választanod kell anyuci/apuci pici fia és a felnőtt férfi között, akivé válni szeretnél. Amíg téged zavar a bajuszod, de a szüleid miatt nem szeded le, anyuci pici fia vagy. Azon a ponton, amikor leszeded saját elhatározásodból, és vállalod érte a következményeket, férfivé kezdesz érni. Egy felnőttnek nem lehet beleszólni a dolgaiba. Amíg nem értél meg rá, addig ez van. Ez egy fejlődési szakasz, amin át fogsz menni. Érettségikor nézz a tükörbe! Ha még mindig pehelybajszod van, komoly gondok elébe nézel. Ha aznap reggel megborotválkozol, mert öltönyhöz az illik, gratulálok. Addig meg... meglátjuk, mikor jön el nálad az a pont, hogy megteszed, annak ellenére, hogy a szüleid nem támogatnak benne. Ezzel jár a tinédzser kor. N29
2013. ápr. 5. 18:39
 18/39 A kérdező kommentje:
Csak nekem a szüleim azt mondták, hogy ők tartanak el, így ők fogják megmondani mit tegyek.
2013. ápr. 5. 18:45
 19/39 anonim ***** válasza:
De jógyerek, nem a 3. Iphone-ododat akarod, csak leborotválni a bajszod...
2013. ápr. 5. 19:09
 20/39 A kérdező kommentje:

"De jógyerek, nem a 3. Iphone-ododat akarod, csak leborotválni a bajszod..."

Nincs is Ipondém vagy micsoda.

Régi telefonom van, 2.-dik osztályban kaptam, most vagyok 9.-dikes, vagyis 7 éves telefon.

Hát nekem valahogy mindent ők mondanak meg, nem voltam még szórakozni ,bulizni , részeg se voltam. Nem is cigiztem még.

2013. ápr. 5. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!