Mit csináljak, ha piszkálnak a bajuszom miatt?
A szüleim nem engedik levágni ,már elég nagy a bajuszom.
Többen szekálnak érte főleg a lányok, mondják, hogy a többi fiú már kis legénytollnál leborotválta.
Az hülyeség, hogy jobban nőne utána.
És akkor majd 25 évesen sem borotválkozhatsz, mert "jobban megnő" ?
Vegyél egy olcsó borotvát, aztán csapd le. Vissztaragasztani úgysem tudják.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Mondtam apukámnak a borotválkozást, meg ,hogy segítsen azt mondta még túl korai. Anyám azt mondta ,ha levágom az ő engedélye nélkül felpofoz.
Iskolában többen ezt nézik, és azt mondják igénytelenségre vall.
Azért ez nem olyan dolog, amit a szülők tilthatnak. Nevetséges dolog, hogy nem hagynak borotválkozni.
Ideje nem csak férfiasnak látszani, hanem úgy is viselkedni, és közölni a szülőkkel, hogy "anyu, apu, nekem ebből elegem van, mától borotválkozom." és pont. N29
Szüleid nem engedik? Mi van nincs pénzed egy 150 forintos borotvára? Ne legyél már töketlen. Anyádéknak mi közük ahhoz, ha után megerősödik a bajuszod?
Amúgy, ja, elég ciki a szakmunkás bajusz, minden fiúnak volt ilyen, miután leborotváltad egy ideig nem nő majd. Volt egy osztálytársam a gimiben, életében először a ballagására borotválkozott meg. Állt az utcán és fújta a szél a legénytollait, körbe az arcán. Röhejes volt.
Nem nagyon értem én azokat a férfiakat, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy borotválkozni kell. Mi, nincs magára 10 perce 1-2 naponta? Bezzeg a TV előtt inni a sört meg felpakolni a lábát az üvegasztalra van igénye, mi?
Szóval nyugodtan borotválkozzál.
21/F
"De jógyerek, nem a 3. Iphone-ododat akarod, csak leborotválni a bajszod..."
Nincs is Ipondém vagy micsoda.
Régi telefonom van, 2.-dik osztályban kaptam, most vagyok 9.-dikes, vagyis 7 éves telefon.
Hát nekem valahogy mindent ők mondanak meg, nem voltam még szórakozni ,bulizni , részeg se voltam. Nem is cigiztem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!