Megcsináltattam a tetoválást! Anya nagyon lecseszett?
Először köldök piercing-et szúrattam.Elfogadta.Ezt viszont már nem nyelte le,sajnos:/ Bal középső ujjamra csináltattam csináltattam egy végtelen jelet,egy ilyet--> [link]
Aztán még ezt tetováltattam magamra,a medencecsontom közelébe,ugyan ezt csak a felirat nélkül--> [link]
Nekem nagyon tetszenek,igazából má 2 hete megcsináltattam őket,csak anya most vette észre:S Nagyon lecseszett,de nem érdekel...Ti engedtétek volna? Mi lett volna a reagálásotok ha a lányotok hazaállít ilyenekkel?
Egyébként nem vagyok egy elzüllött kamasz,csak ezek nagyon tetszettek,és hát meg is csináltattam...
Egy kis ostoba tömeglány vagy ;)
És a stílusodból ítélve egy bunkó pitsa is!
Gratulálok a szüleidnek, szép kis gyereket neveltek fel.
" És tudjátok van egy mondás--> "Ha
bunkó vagy,ne várd,hogy kedves legyek"
Úgyhogy mindenki lesz*phat,és elmehet a pics*ba;)!"
Ezekután mivel lebunkóztál, és elküldtél a p.be, ugyanezt kívánom neked is!
Amúgy jogosan tolt le, azért hazugság+tetkó elég durva kombo, majd ha esetleg lesz gyereked megérted.
Kíváncsi lennék, hogy milyen nevelést kaptál már csak azért is, hogy én messze elkerüljem azokat a hibákat, amiket a szüleid elkövettek veled. Erre szoktam mondani, hogy ennyi ésszel és egy vödör mésszel elmehetnél festőnek. Mondjuk ez meg a festőkre nézve sértő!:P
Mondanám is, hogy majd, ha gyereked lesz megtudod, de inkább abban reménykedek, hogy ilyen értelmi szinttel nem fogsz szaporodni, mert továbbadod a selejtes gént! Meg ha ilyen vagy, akkor valószínűleg a férjed is hasonló értelmi szinten lesz (mert egy értelmes férfi nem áll össze egy papucsállatka szintjén lévő nővel), úgyhogy szerencsétlen gyereknek esélye sem lenne.
Anyukád helyében én is levetetném a tetkót, de úgy, hogy te keresed meg rá a pénzt. Ha kell, akkor suli után minden nap dolgoznál és hétvégén is, amíg össze nem jön a pénz és addig gyönyörködhetsz a művedben...
Nem ítélem el azt, aki tetováltat, sőt, én is szeretnék, de egyrészt én már megbeszéltem a szüleimmel, hogy ha 1 év múlva még mindig akarom, akkor lesz (már így is másfél éve szeretném), másrészt sikerült a legpopulárisabb mintákat kiválasztanod. Komolyan, szerinted hány lány mászkál végtelen jelekkel és madarakkal? Egyáltalán jelent valamit számodra ez a két tetkó? Esetleg nem akarsz magadra varratni egy madártollat is? Mert az is annyira "trendi".
Amit én szeretnék, számomra sokat jelent, és szerintem, ha valami örökre rád van rajzolva/írva, annak kell, hogy legyen valami tartalma is, és ne csak azért legyen ott, mert most éppen divat.
Ez még csak a legkisebb gond, a baj eleve ott kezdődik, hogy anyádék nem is tudtak erről, ráadásul 13 éves vagy! Nem vagyok az erőszak híve, de ha az én gyerekem lennél, tuti, hogy felpofoztalak volna! Nem tudtad volna megbeszélni anyukáddal, hogy mondjuk X év múlva, ha még mindig kell, akkor megcsináltatod?
Egyébként a kommentjeidet már töröltették, de ahogy látom a többi válaszoló felháborodását, elég bunkó stílusod van..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!