Megcsináltattam a tetoválást! Anya nagyon lecseszett?
Először köldök piercing-et szúrattam.Elfogadta.Ezt viszont már nem nyelte le,sajnos:/ Bal középső ujjamra csináltattam csináltattam egy végtelen jelet,egy ilyet--> [link]
Aztán még ezt tetováltattam magamra,a medencecsontom közelébe,ugyan ezt csak a felirat nélkül--> [link]
Nekem nagyon tetszenek,igazából má 2 hete megcsináltattam őket,csak anya most vette észre:S Nagyon lecseszett,de nem érdekel...Ti engedtétek volna? Mi lett volna a reagálásotok ha a lányotok hazaállít ilyenekkel?
Egyébként nem vagyok egy elzüllött kamasz,csak ezek nagyon tetszettek,és hát meg is csináltattam...
Majd ha terhes leszel, szépen megnyúlik a bőröd, megreped a tetkó is, csúnya lesz.
Nem lehetett megbeszélni anyukáddal? Kompromisszumot kötni (pl vársz X évet, vagy bármi)?
13 évesen felelőtlenség volt a részedről. Az egy dolog, hogy takarható helyen vannak a madarak, de akkor is. Változhat még az ízlésed (tudom, nem számít, hogy ezt mondom, mert az mondod, hogy nem, pedig hidd el, hogy eljöhet az az idő, amikor azt mondod, hogy kár volt). Hazudtál anyukádnak is.
Én is megtehettem volna, hogy sutyiba tetováltatok (elég fiatal koromban tudtam, hogy tetoválást akarok. 17 évesen hoztam szóba), de nem tettem, pedig kivitelezhető lett volna. Rágtam itthon a szüleim -legfőképpen anya- fülét. Nagy nehezen megengedte, és pont a 19. szülinapomra kaptam időpontot.
Sokkal 'másabb', ha otthon leültök, megbeszélitek, és beleegyezik anyukád is...
Nem ettől leszel nagylány!
Milyen jól mutat majd a jegygyűrű a tetoválással!
Tényleg megcsapkodnám azt is aki tetoválta neked!
Leginkább azt,hogy ezeknél tucatabb tetoválást nem is csináltathattál volna és baromira megfogod bánni.
És még csak 14 sem vagy, ráadásul hazudtál.
17 vagyok, akarok tetoválást,de a pillanat hevében valószínűleg egy pofonnal jutalmaztalak volna.
Remélem sikerül majd értelmesebb gyereket nevelnem.
Mondom nem ellenzem,nekem is tetszenek, ha valaha lesz gyerekem és elég idős, látom rajta hogy jól átgondolta és megkeresi rá a pénzt, akkor el is megyek vele,de így teljesen jogos volt anyud kiakadása. Ráadásul az egyik látható helyen is van, a kéz tetoválások pedig eléggé kopnak és frissíteni kell őket.
Én le sem szedettetném, majd ha rájönne,hogy mekkora hülyeséget csinált megoldja maga. Az eltávolítás drága, fájdalmas és nem működik teljesen, mert egy paca mindig ott marad a most édesnek talált minta helyén.
De ne is figyelj rám, inkább egy csillagos indás vackot is tetess magadra, elfér az...
Nekem is volt piercingem, amióta szültem nem tettem vissza. 2 tetoválásom van, mindkettő diszkrét, nincs szem előtt. Ezt azért írom, hogy lásd én elvileg meg kellene, hogy értselek, de nem tudlak megérteni. Ennyi idősen ez nagyon korai. Ráadásul nem tudod még mi alapján kell mérlegelni. Én is úgy csináltattam a tetoválásaimat, hogy bármikor megjelenhessek úgy, hogy ne legyenek szem előtt. A kéz nagyon rossz választás. Bankból konkrétan ezért rúgták ki egy kolléganőmet. Ő a mutató ujjára tetováltatott.
Soha nem szabad úgy vállalni ilyen dolgokat, hogy elvágod magad a későbbi lehetőségektől. Honnan tudod merre akarsz majd indulni az életben? És, ha pont emiatt esel majd el egy jó állástól?
Igaza volt anyukádnak.
Mit reagáltam volna?! Hát az biztos, hogy egyet lekevertem volna neked!
Hogy lehetsz ilyen öntörvényű és ostoba?
Édesanyád felelős érted, van fogalmad róla, hogy ezzel akár milyen helyzetbe is hozhatod? Ahhoz a kedves apukához meg lenne egy két szavam, hogy egy 13 éves KISLÁNYRA tetovál. De nem baj, tanulj csak a hibádból, kis hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!