Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más országokba is ennyire...

Más országokba is ennyire liberálisak az emberek, a veréssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Amerikában pl tudom hogy nem. Azt hiszem, olyan szabály van, hogy elfenekelhetik a gyereket, de csak annyira, hogy ne maradjon nyoma. És használják is, amíg a szüleivel él a gyerek, addig. És mégse hallani olyat, hogy az amerikaiak milyen rosszul élnek, stb-stb. Meg milyen sok a lelki sérült.

Sokkal hatékonyabb lenne, mint elvenni telefont, gépet, stb-t. És amerikát megnézve nem biztos, hogy olyan káros az.

Én pl azt modom, hogy egy pár éves gyereket nem szabad megütni. Egy 5-6 évest még simán megfog az ember, és annyi, de egy 14-15 éves gyerekkel sokkal nehezebb boldogulni, és elég hamar rákap arra, hogy mindegy mit csinál úgy sincs semmi. Szobafogság, kiugrik az ablakon. Nem gépezhet, éjszaka beül gépezni. Kap egy fülest, kiröhögi a szülőket. Én nem vagyok még szülő, de ezeket úgy mindet hallom. 16 éves gyerek el van engedve éjfélig, s hajnal 4-kor esik be, és panaszkodik hogy leszidják. Olyanokat ír ki facebookra is, hogy nyomorult apám már megint itt ugat. Hát itt már nem használ a szép szó. De amikor 16-17 éves gyerek hazamegy egész hátas horogkereszt tetoválással, ott se a szép szó használ!

2013. márc. 31. 12:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Persze utolsó.....
2013. ápr. 16. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!