Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha kamaszlányotok (15) fülében meglátnátok egy 7 miliméteres fültágítót?

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 00:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Az előző hozzászóló vagyok.

"Nem ütnéd meg a lányodat, de most kivételt tennék"...

Na csak álljon meg a menet!

Arról ne feledkezzünk el, hogy ez a lány sem az egyik pillanatról a másikra válhatott ilyenné!

Nyilván ez egy hosszabb folyamat volt, még akkor is, ha a közben a szülő mit sem sejtet a valóságról.

Úgy hogy attól, aki most megütné, azt kérdezem, hogy oké hogy nem tetszik neki, ami a lánya művel; de miért csak most nem tetszik neki, azelőtt és idáig mégis hol volt és mivel foglalkozott?

2013. márc. 31. 06:12
 12/25 Babeli Zurzavar ***** válasza:

nos mint latod, a par nappal korabban feltett kerdesedhez hasonloan ( mely pontosan ugy szolt, mint ez) a valaszok nem valtoztak, nem tamogato jelleguek...

belatod vegre hogy nem jo otlet?!

2013. márc. 31. 06:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Elgondolkoznék,hogy lehet ennyi esze van és mit rontottam el,jól megbüntetném,kivetetném a füléből.
2013. márc. 31. 06:51
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
15 éves korban már bizonyos szempontból késő nevelni... ha neki ez tetszene, hát csinálja. Van a rokonságomban pár fiatal, akik a húszas éveik elején kezdték ezt a fültágító divatot és már jó pár éve tart náluk. És lázadó külső ide vagy oda, bizony rendes fiatalok, dolgoznak, nem balhésak. Eleinte nekem sem tetszett ez a divat, de azóta megszoktam. Szóval én nem büntetnék érte, de azért nem is ugrálnék tőle örömömben.
2013. márc. 31. 09:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezt is te tetted fel... Vagy minden 15 éves lány bezsong így tavasz tájékán.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Hogy mit szólnék?

Csalódnék a lányomban, hogy annyira nincs jó kapcsolatunk, hogy előtte megbeszéltük volna és azon gondolkodnék, mit rontottam el. Valahol, mint anya hibáztam. Egyrészt, mert annyit nem érdemlek, hogy megbeszélje velem (valószínű nem engedném neki), másrészt, ha kért is rá engedélyt, nem engedtem és mégis megtette. Szóval hibáztam, nem kicsit.

Van okod így belázadni a szüleid ellen? Van okod elcsúfítani magad? :(

2013. márc. 31. 10:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Jól lepontoztatok...vicc :)) 5 ös voltam.
2013. márc. 31. 11:33
 17/25 anonim ***** válasza:
#5 és majd maga szerint mind ez be is tartaná? :DDD én anyum se nagyon örült, hogy 16 miliméteresre terveztem, aztán bejelentettem neki, hogy 30 mili a cél, de ő úgy kezelte, hogy ha van rá pénzem, meg türelmem, bírom a fájdalmat, akkor semmi akadálya. sőt, még segített is belerakni a fültágítót, mert nem tudtam átrakni :'D még mondta is, hogy ne foglalkozzak, akik beszólnak, kiemeli vele az arcom. és anyum 49 éves, én pedig 16. tömött, fehér szilikon tágítóm van, még nem is lyukas. nem egyből tragédiaként kell ezt felfogni..
2013. márc. 31. 13:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről teljesen el vagyok halva, hogy ilyen idióta szülők vannak. Azért mert éppen a gyerek lázad rögtön agyon kell ütni, bezárni, lelakatolni, esetleg még vas bugyit is adhatnátok rá, hogy nehogy elveszítse a szüzességét a házasságig.... Utána meg csodálkoztok, hogy a gyerek hazudik vagy éppen olyan életet kezd el élni ami nektek nem fér bele vagy a lehető leghamarabb elköltözik a kalitkából....

Másrészről nem értelek téged sem kérdező, miért nem állsz anyud/apud elé, hogy ez van, ezt szeretnéd. Neked tetszik, megcsináltatod. Miért kell hazudozni? Ennyire konzervatívok a szüleid vagy mi?

Ne érts félre nem papolni akarok neked, én sem vagyok egy megszokott lány, inkább egy negyvenes évekből szabadult tengerész feleségre hasonlítok, mint egy mai divatos nőre, a jobb fülemtől, a bal bokámig ki vagyok varrva és piercingjeim, fültágítóm is van szép számmal, de soha semmi nem csináltam a szüleim mögött, sőt még most 29 évesen is szólok a szüleimnek, hogy mikor kerül fel rám az újabb tetoválás vagy piercing.... Nem vagyok buta, sem börtön viselt, nem drogozok és még a testem sem árulom. Az ELTE jogi karán végeztem, évfolyam elsőként, pedig utáltak a tanárok.... Igaz, hogy már régóta tetoválóként és piercerként dolgozok.

Ha pedig a belinkelt kérdés is a tied akkor egy megjegyzés. Az hogy te tetováló szeretnél lenni az egy dolog. Otthon nagyon telített a szakma, sok pénz kell hogy megtanuld, ha egyáltalán vagy olyan kiemelkedő hogy el vállalják a tanításodat. A tanfolyammal semmire nem mész, egy hivatásos tetoválónak kell tanítania, hogy meg is tanuld. És hidd el nekem, hogy napi szinten legalább 5 ember megy be a legrosszabb szalonba is, hogy tanítsa meg valaki, elhiheted, hogy a hó cipőjük tele van a jelentkezőkkel... Amiért ezt leírtam neked: ráérsz akkor tetováltatni, test módosítani amikor már tanulod a szakmát valaki mellett, én is csak akkor kezdtem el komolyabban, addig csak takarható helyen volt 1-2 kisebb tetoválásom és köldök piercingem...

Gondold még ezt át kérdező és légy őszinte, a gerinced maradjon meg egész életedben!

2013. márc. 31. 19:35
 19/25 A kérdező kommentje:

nem én tettem fel a belinkelt kérdést...

anxám 9. éve nem foglalkozik velem, vagy ha mégis, akkor az csak annyit jelent, hogy mindenbe beleköt és mindig leszól... semmi sem jó neki.. megkérdeztem tőle, nem mondott rá semmit, hanem csak elment aludni úgyhogy úgy gondoltam, hogy megcsinálom :)

2013. márc. 31. 21:23
 20/25 anonim ***** válasza:
amúgy 7 mm nem a világvége, tudod :) sok helyen olvasom, hogy eredetileg 10 mm-ig megy vissza, de van egy netes ismerősöm, akinek 33 mm-ről is visszahúzódott egészen fülbevalónyi lyukra
2013. márc. 31. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!