Hol vannak olyan oldalak, ahol letudom írni a problémám és egy tanácsadó pedig válaszol rá?
Figyelt kérdés
Baráti problémáról lenne szó és kíváncsi vagyok egy olyan személy véleményére , aki ilyesfajta tanácsadóként foglalkozik.
Azt tudom, hogy a neon-on van, de ott nem minden kérdésre válaszolnak azt hiszem és szeretnék egy ilyen netes oldalt ahol leírhatom, vagy egy személyt akinek megírhatom a panaszom és válaszol rá, segít.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
15\L
2013. márc. 30. 22:55
2/4 A kérdező kommentje:
És ott hol?
Ami ott van kis levél ikon , egyszerűen ott??
2013. márc. 30. 23:48
3/4 anonim válasza:
[link] <-Ez a legjobb oldal!
Akármilyen problémám van,amit nem tudok a környezetemben senkivel megbeszélni,itt az oldalon írok egy levelet...és tényleg tök hasznos tanácsokat tudnak adni minden téren.
Esténként,(azt hiszem 17 után) chatelni is van lehetőség.Szuper oldal.:) Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!