Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy ne csak...

Mit csináljak hogy ne csak vele legyenek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam,aki egy r*banc szó szerint mert már 12évesen elvesztette a szüzességét és van neki egy 24éves pasija..és olyanokat csinált már ennyi idősen amilyent még a 17éves nővérem sem csinál,most 15 éves amúgy az a csaj ,és az van hogy csak vele vannak a fiúk,minket,engem lesz@rnak,najó engem még annyira nem mert nem vagyok ronda, de a többi lányt igen pedig normálisak,amúgy ez a lány akiről most szó van, ő mindig odamegy a fiúkhoz,lehet hogy nekünk is oda kéne menni hogy velünk is legyenek ? Én igazából elvárom hogy jöjjenek oda ők.. oda is jönnek,csak van egy két srác aki csak vele van mert hogy ő milyen jó fej hogy odamegy meg stb.. feltűnési viszketettsége van mert más fiúk ölébe is beleül,meg odamegy mindenkihez ha pl egy lány meg egy fiú beszélget.. szerintetek osszam le ? Vagy szóljak be neki ?:D ti mit tennétek ?
2009. szept. 18. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
hát sztem ink normálisan beszéld meg vele ha nem akarsz balhét:D de te tudod:]
2009. szept. 18. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen jóba vagy azzel a lány oszttársaddal.

Sztem próbáld meg hogy odamésza fiúkhoz hogy mit szólnak .szól.

Bocsi ennyit tudtamsegíteni.

2009. szept. 18. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel nem lehet normálisan megbeszélni a dolgot, mindig balhé lessz belőlle. Akik csak ahoz a ribihez mennek oda, azok puhány pötsök, nem értékelik a normális lányokat. Szerintem vállogass azokból akik normálisak... De egy jó kis bunyó se rossz végső esetben, ha már nagyon idegesít...
2009. szept. 18. 21:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát beszélni nem fogok vele mert akkor még jobban teszi az agyát..de szerintem az lesz igen,hogy valami rossz beszólás aztán majd kicsit lehet nekimegyek..:D köszi a válaszokat
2009. szept. 19. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Na hogy ment?Meséld el lécci:)
2010. jan. 8. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát sehogy :D mindenki megismerte hogy milyen és úgymond leszarják.. nem foglalkoznak véee :)
2010. jan. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!