Nagyon száraz és cserepesek az ajkaim, mit csináljak vele h reggel szépek és puhák legyenek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 20:44
1/4 anonim válasza:
Egy régi fogkefével dörzsölgesd le az elhalt bőrréteget a szádról, aztán kenj rá mézet. És ebben a hideg, szeles időben mindig kenj Labello-t az ajkaidra,mielőtt kimész.
2/4 anonim válasza:
legelőszöris azt kérdezném iszo lelég folyadékot naponta? meg megsúgom kenegedheted le a legdrágább cucokkal is a szád ha nem iszol eleget naponta mindig is ilyen száraz cserepes lesz
3/4 A kérdező kommentje:
jah ez a folyadékhiány miatt is lehet :O :O ezt nem is tudtam, jó h mondod mivel nagyon keveset iszom egy nap :S
2010. jan. 4. 16:36
4/4 anonim válasza:
Én is keveset iszom sajnos, de nekem segít ha lefekvés előtt fogkefével felrözsölöm a szám, bekenem Carmex-szel (ugyan olyan mint a Labello, csak jobb, Lush-ban és DM-ben lehet kapni, 900 ft körül van) jó alapostan és mikor felkelek, pontosan ugyan ezt megcsinálom!:D De azt mondják a méz is segít, csak én sajnos soha nem bírom ki, hogy ne nyaljam le. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!