Kamaszok, ti mennyire szerettek interneten beszélgetni?
Mondjuk facebook chaten, akár ismerőssel, akár ismeretlennel.
És általában röviden válaszolgattok, vagy hosszú válaszokat írtok?
hát én nagyon sok időt töltök a gép előtt, szerintem túl sokat is.. Mindegy. Ismerősökkel nagyon szeretek, ismeretlenekkel nem nagyon :s (ki tudja lehet hogy egy 800 éves pedofil :D:D) attól függ, mert, ha hosszasan kifejtem a véleményemet mint pl most akkor hosszút, de van h csak szavakkal válaszolok, mert nem nagyon szeretem, ha én is regényeket kapok ;)
15L
Igen szeretek, csak nem a facebookon mert az tele van...mindegy, szóval vannak olyan oldalak ahol szinte bárkivel szóba állok,azzal nagyon jól ellehet beszélgetni :)
A válasz hossza a hangulatomtól vagy attól függ,hogy mennyit tudok hozzászólni a témához :)
hát ha alapból szar kedvem van, vagy épp lusta vagyok, akkor nyilván nem szivesen chatelek senkivel sem.
ismeretlennel nem szeretek, mert mindig idióták írnak rám.
ismerősökkel általában szeretek. :D
ha nincs kedvem chatelni, és rámír ismerős, akkor rövid válaszokat írok, ha van kedvem, akkor hosszút. ill. persze témafüggő is, ha hozzátudok szólni, akkor regényeket is sűrűn írok. :)
Ismeretlennel nem szeretek chatelni.Viszont az ismerőseimmel napi szinten.
A válaszaim szeméytől is függenek :)
Őszíntén.
Én utálok.
Kb. napi 5 percre megyek fel este, hogy lesz-e elmaradv
a óránk stb.
És eléggé sajnálom azokat akik ott élik ki magukat.
Meg azt is, hogy semmi se olyan mint régen, hogy inkább kinn vagyunk valahol a városban.
De mindenki ott éli az életét.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!