15honapos fiammal haza megyunk 3 hetre a szuleimhez (kulfoldon elunk) es interneten szoktunk beszelgetni es maar mutogattak a csokitojasokat, mondtam h 3eves koraig ha nem muszaly nem nyomom neki a csokit. Mas is volt igy?
Figyelt kérdés
mar varom h haza menjunk csak kiakadok attol h ezt adjal neki enni meg azt.az o idejukben mas volt es az a kifogas h engem se tiltottak semmitol es semmi bajom,de ma mar olyaan vilagban elunk h minden mesterseges2012. ápr. 18. 23:53
1/5 anonim válasza:
egy csokitól nemlesz semmi baja. Én se adtam az enyémeknek,de húsvétkor, karácsonykor kaptak.Valami kis öröm nekik is kell,és a szüleidnek is, hagyd őket
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem kéne ilyen komolyan venned, egy kis csokitól 15 hónaposan semmi baja nem lesz. Az enyém már korábban is ette, nem túlsúlyos, minden nap mossuk a fogait és persze mértékkel kap jó minőségű csokiból. Örülj, hogy foglalkoznak vele, várják, meg akarják lepni. Tény, hogy sok minden mesterséges, de szerintem ezek a dolgok már kicsit túl vannak lihegve.
3/5 anonim válasza:
Én most nem a csoki ellen vagy mellett szólnék! Igenis vegyék figyelembe, hogy Te mit szeretnél. Egy szülőnek senki nem mondhat ellen, de beszéld meg ezt velük, mert biztosan nem akarnak rosszat.
4/5 anonim válasza:
Mi is külföldön élünk, a helyzet ugyan ez csak nálunk nem A szüleimmel van a gond hanem az anyósommal.. nem fogja fel hogy attól hogy ő tömte a gyerekeit mindennel, én nem fogom. Persze otthon elmond mindennek hogy szegény gyerek nem kap semmi jót. Napi szinten eszi a szőlőt, mangot, almát, banánt és még sorolhatnám, imádja a gyümölcsöt úgyhogy nekem ne mondja hogy nem kap a gyerekem semmi jót..
5/5 anonim válasza:
Egy pici csokitól nem lesz gond. Három éves koráig úgyse tudod teljesen kivonni az életéből.
A mértéktelen édesség adást én sem pártolom, de Húsvétkor kapott egy picike kinder csokit ebéd után, a nagypapa majd kiugrott öröméből. Nem lett baja, azóta sem kap.
Ezen kár összeveszni a nagyszülőkkel.
Abban egyet értek veled, hogy te hozod a szabályokat, van, amiben én sem engedek, de ez olyan, amiben lehet picit lazábbnak lenni.
Kérd meg a nagyszülőket, hogy inkább vegyenek gyümölcsöt, joghurtot, mert az nagyon szereti a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!