Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak a barátnőmnek?...

Mit mondjak a barátnőmnek? Nem szeretném megbántani, de vmit lépni kell. Ki mit tenne a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval most kezdtem a középiskolát,két volt osztálytársammal egy osztályba járunk megint.Az egyik a legjobb bnőm,a másikat is szeretem és tök jól el vagyunk.Viszont mostanában már mindent tőlem kér.Német házit rólam akarja leírni,innivalót kér tőlem,ha veszek csokit v vmit a büfébe odajön és kér belőle.Ma pogácsát vettem és az asztalon volt hátrafordultam egy picit mert a mögöttem ülő kérdezett tőlem,erre ő addig tört belőle egy kicsit.Még mindig szeretem,mint bnőt és tök jól elbeszélgetünk.De ez így nem lesz jó,vmit tennem kell.Fogalmam sincs mit tegyek/mondjak neki.Nem szeretném megbántani.

Mit tegyek?

14/L

2009. szept. 16. 15:02
1 2
 11/12 papagenou ***** válasza:
igen egy ideig vagy alkalmanként ebből semmi gond nincs de rendszeresen sok. ha legközelebb nyúlna hogy vegyen a pogácsámból én ráütnék a kezére, hátha megérti. ha nem, addig ütöm míg meg nem érti:D
2010. jan. 23. 20:59
 12/12 anonim válasza:
sztem kérdezd meg tőle mért csinálja először is. de lehet hogy jó viccnek találja azért,vagy a szüleitől nem kap elég kaját otthon.mindenképp beszélj vele!
2010. ápr. 6. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!