Help! Mit találjak ki, hogy ne keljen mennem
osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Pénteken megyünk 4 napos osztálykirándulásra Egerbe, de ma derült ki, hogy 15 ágyas szobák vannak, és 29en vagyunk az osztályban... És így nem akarok menni, mert nem lehet majd rendesen aludni, meg állandóan fingani fognak.. Már befizettem a 25 ezer ft-ot a kirándulásra a saját pénzemből, és leszarom, ha nem kapom vissza... De nem akarom megmondani az ofőnek, hogy nem akarok menni, mert akkor nagyon mérges lesz, ezért valamit ki kéne találnom valami hihetőt.
Ha nem akarsz menni és tényleg a szüleid sem bánják,hogy elszáll az a 25ezer akkor ne menj. Csütörtök este hívd fel ofődet,hogy nem érzed jól magad,reggel pedig sétálj el az orvoshoz és kérj igazolást.
Én az osztályom miatt nem jártam/járok kirándulásokra, bár én be sem fizettem soha semmit, csak megmondtam,hogy nem megyek majd leigazolom a hiányzást. Vagy volt olyan,hogy beteget jelentettem, még sem vonzottam be semmit mert 2011 telén voltam utoljára beteg XD
2013. márc. 18. 14:19
12/20 anonim válasza:
Ha vagy olyan viszonyban az orvosoddal, mondd el neki hogy egyszerűen nem akarsz elmenni kirándulni.
Amúgy én nem mentem egyszer, családi okokra hivatkoztam, és tanév végén visszakaptam a pénzt is.
2013. márc. 18. 21:12
13/20 anonim válasza:
Én egyszerűen megmondtam az ofnek hogy nem megyek sehova. Persze ezek után az egész osztályom elkönyvelt kivülállónak, de nem is érdekel. Utálom az egész osztályomat, mind gyökerek.
2013. márc. 18. 22:49
14/20 anonim válasza:
Azért azt elmondhatnád, hogy miért zavar a fingás? Természetes dolog, ha kell akkor jobb, ha kijön. Jobb mintha ott szorongnátok 15en, mert nem mertek fingani.
2013. márc. 18. 23:00
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, természetes, csak tudod, nem jó érzés, amikor DIREKT az orrod alá finganak...
2013. márc. 18. 23:12
16/20 anonim válasza:
Jaja én sem ezért nem mentem több kirándulásra. Megosztom az én első kirándulásom élményeit. Az összes osztálytársam retardált. A fiúk azt élvezik, amikor össze vissza finganak, meg előveszik a farkukat és ott lóbálják , meg belepisálnák a mosdóba, hogy milyen menők, ja meg az ablakon ki. Este meg kiverik a farkukat egy zsepibe vagy egy óvszerbe és azt dobálják egymásnak és milyen vicces az. Hát tényleg az, sok barom állat. De a lányok sem különbek, mert a véres tamponjukat és a betétjüket kidobják csak úgy a kukába és röhögnek, hogy ők már nagy lányok. Meg fürdés után ott flangáltak egy szál törcsibe,mutatva a felvillanó puncijukat,mert direkt lehajoltak és amikor meg rájuk mozdultunk volna, akkor meg kiabáltak, holott ők ingereltek minket. Aztán meg esténként direkt nagyokat sóhajtottak, mint akik maszturbálnak, hogy ezzel is húzzák az agyunkat. És akkor még ők fel vannak háborodva, hogy mi vagyunk a parasztok. Na ezért nem megyek többet osztálykirándulásra, elég hétköznap velük érintkeznem, az állatokkal.
2013. márc. 18. 23:28
17/20 anonim válasza:
Hát akkor megértelek. Hát akkor vagy megmondod az ofődnek az igazat, hogy te nem fogsz együtt aludni ilyen gusztustalan emberekkel. Ha nem akarsz őszinte lenni írasd ki magad orvosnál. Mondd, hogy egész éjjel és még reggel is hasmenésed volt, ezt az egyet nem tudja ellenőrizni, biztos ki fog írni.
2013. márc. 19. 07:17
18/20 anonim válasza:
hát én mit meg nem adnék, hogy osztálykirándulni menjünk! (megyünk is, majd májusban) annyira jó az osztály fele ... és amikor 2 napos oszt.kir.-on voltunk, nem is aludtunk. amúgy sem fogsz tudni aludni, mert gondolom jönnek a fiúk, és rendeztek egy bulit:)
2013. márc. 19. 15:42
19/20 A kérdező kommentje:
Mindegy, végül megyek az osztálykirándulásra, mert elhalasztottuk és Áprilisba megyünk és csak 2 ágyas szobák lesznek :D
2013. márc. 20. 00:31
20/20 anonim válasza:
NEM AKARSZ MENNI EGERBE,CSAK MERT FINGANAK AZ OSZTÁLYTÁRSAID??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? állítsd le őket..hihetetlen ez a kis mese,komolyan mondom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!