Help! Mit találjak ki, hogy ne keljen mennem
osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Pénteken megyünk 4 napos osztálykirándulásra Egerbe, de ma derült ki, hogy 15 ágyas szobák vannak, és 29en vagyunk az osztályban... És így nem akarok menni, mert nem lehet majd rendesen aludni, meg állandóan fingani fognak.. Már befizettem a 25 ezer ft-ot a kirándulásra a saját pénzemből, és leszarom, ha nem kapom vissza... De nem akarom megmondani az ofőnek, hogy nem akarok menni, mert akkor nagyon mérges lesz, ezért valamit ki kéne találnom valami hihetőt.
Téged valószínűleg nem érdekel, hogy kárba vész 25ezer forint, de a szüleidet, akik ezért több napot keményen dolgoztak, őket biztosan. Menj el, kit érdekel, hogy finganak?
2013. márc. 18. 11:34
2/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok, hogy tudsz olvasni, írtam, hogy a saját pénzemből fizettem, nem a szüleiméből..
2013. márc. 18. 11:40
3/20 anonim válasza:
Hát mondd meg, hogy nem akarsz büdösben aludni. Egyébként elárulom, hogy valószínűleg te is szellentesz álmodban, mikor ellazulnak a záróizmaid :D
2013. márc. 18. 11:48
4/20 A kérdező kommentje:
De nem álmukban finganak!!! Hanem direkt!! Mindig..
2013. márc. 18. 11:50
5/20 A kérdező kommentje:
Muszáj valamit kitalálnom : S help
2013. márc. 18. 11:55
6/20 anonim válasza:
Azt a pénzt valószínűleg a szüleid adták, mint zsebpénz és így gyűlt össze, gondolom nem loptad...
Amúgy meg elmész orvoshoz pénteken és még a pénzt is visszaadják...
2013. márc. 18. 12:15
7/20 A kérdező kommentje:
Diákmunkából szerzett pénz... De mind1, nem ez a lényeg
2013. márc. 18. 12:29
8/20 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, kérj igazolást arról, hogy beteg vagy, és kész. A szüleidnek mond el, hogy miért nem akarsz menni, nem akarsz 15 ágyas szobában összefeküdni másokkal, meg fogják érteni. A pénzedet meg buktad.
2013. márc. 18. 12:54
9/20 anonim válasza:
ha nem akarsz menni és befizetted a pénzt,akkor egyszerűen ne menj,ha nem sajnálod. miattad nekik nem kell majd plusz pénzt fizetni az esetleges foglalás miatt,mert már fizettél. ez a te dolgod. az oszt. kirándulás sosem kötelező,épp azért nem tehetik azzá,mert fizetős. viszont te még fizettél is. én a helyedben kitalálnék valami családi programot,egy temetést, vagy akár mit, megmondanám az oszt. főnöknek,hogy kerítsenek valakit a helyemre,vigye el a fiát-lányát, vagy egy oszt.társam a testvérét-barátját,neked mindegy,ajándék. vagy csak simán telefonálj az utazás reggelén az ofőnek,hogy 39 fokos lázzal ébredtél,hánysz és fosol. ennyi. a hazugságok tárháza kimeríthetetlen!
2013. márc. 18. 13:02
10/20 anonim válasza:
Betegséget, temetést nem hazudnék, még a végén bevonzod a bajt!
Beíratod, hogy családi okok miatt nem tudsz menni. Hogy mi az a családi ok, az már magánügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!