Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mert latok minden ember...

Mert latok minden ember erzelmi ersultnek? 15L

Figyelt kérdés
Imadom a pszihologiat, pszihologus is szeretnek majd lenni.Szeretem megvizsgalni az embereket belul is.Azt vettem eszre, hogy eddig egy olyan emberrel sem talalkoztam akirol azt mondhatnam, hogy ep lelku, hogy nem erzelmi serult.Latom az embereket, boldogok de tudom, hogy belul megis van valami.Vagy hiressegekrol es szineszekrol is igy gondolkodom.Minden ember ilyen lenne?Vagy ez tolem fugg?Talan en vagyok erzelmi serult?
2013. márc. 15. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok időd van másokkal foglalkozni. Nem bántásból. Ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor inkább tanulj erről, és ne találgass, hogy másnak mi nyomhatja a lelkét, mert az neked sem tesz jót. Mindenkinek meg van a maga problémája, olyan nincs akinek tökéletes az élete. De biztos, hogy mások problémájából akarsz majd megélni?
2013. márc. 15. 23:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja, na meg azt is, hogy majd a vegen megbolondulok.De en nem kihasznalni szeretnem az embereket majd...hanem segiteni nekik.
2013. márc. 15. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a mostani rendszerben ez nem így működik. Az ingyenes pszichológusoknak kikötik, hogy havonta ennyi és ennyi nyugtatót kell felírniuk, ők ezért jutalmat kapnak a gyógyszercégektől. (Külföldi utazás, pénz.) Mivel felnőttkorodban már nem az lesz az első, hogy másokon segíts, hanem hogy eltartsd a családod, be tudd fizetni a számlákat, minden nap főtt kaját tudj tenni az asztalra, így te is ugyanúgy elintézed sokszor majd a pácienseket azzal, hogy felírsz tablettákat. Mert pénzből élünk. Emellett az is lehet, hogy segíteni tudsz másokon. Reméljük mire te eljutsz odáig, már kicsit jobb lesz a világ.
2013. márc. 16. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van keresztje, nincs tökéletes ember vagy állandóan boldog, elégedett élet. Ha érdekel a pszichológia, foglalkozz vele :) Szuper dolog, ha az ember megtalálja a hivatását és nem csak túl akar esni a munkáján, hanem az a hobbija is. Azért akaratuk ellenére persze ne kényszerítsd magad másokra és néha nézz szembe a saját problémáiddal is, akkor leszel hiteles.
2013. márc. 16. 07:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy tudnam megallapitani hogy en erzelmi sserult vagyok v nincs rendben minden?Ha azt mondom magamrol, h nem vagyok az akkor nem merem bevallani, ha azt mondom h az vagyok akkor pedig olyan mint amikor feladtam.Neha vannak csunya erzelmi kitoreseim...
2013. márc. 16. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:
A múltkor már feltetted a kérdést, kaptál rá választ is. Nem vagy érzelmi sérült, csak kamasz, ez egy ilyen időszak.
2013. márc. 16. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindenkinek jól jönne egy pszichológus, és a pszichológusnak is! Nincs ember, aki ne sérülne, vagy így vagy úgy. A kérdés az, hogyan dolgozza fel magában. Nincsenek tökéletes emberek, ahogy te sem vagy/leszel az.
2013. márc. 16. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus nem írhat fel gyógyszert.
2013. márc. 16. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 00:04 :

A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, csak a pszichiáter.

Kérdező:

Én is szeretek az emberekkel foglalkozni,érdekesek,minden ember más stb,de sohase szoktam a kis lelki világukba turkálni,ha ők akarják elmondják,más esetben nem töröm a fejem azon,hogy "neki vajon mi a baja?" Nem érdemes más MAGÁNéletében kutatni,szerintem te se örülnél neki.

A kérdésedet sem egészen értem. Csak szólok,hogy soha nem is fogsz olyan emberrel találkozni,akivel minden rendben van,MINDENKINEK (egytől-egyik) van valami sérülése,ami nyomot hagyott benne, kortól-nemtől-mindentől eltekintve. Van akinek nagyobb,van akinek kisebb,de mindenkinek van. És a pszihológusnak nem csak az a feladata,hogy meghallgassa a másikat,ennél azért összetettebb..emberek élete is múlhat rajtad.

Nem hinném,hogy érzelmi sérült lennél, én most vagyok 16 és nekem is van olyan,hogy rosszabbul érzem magam,van hogy jobban ésvan,hogy semmit sem értek ami körülöttem történik. Ilyenek ezek a hormonok,játszanak velünk:)

2013. márc. 16. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
A híresebb pl. színészek, akiknek van dellájuk azoknak nyomja a lelkét a dolog. Nem véletlenül lövik halálra magukat sokan drogokkal. (Hirtelen nem lesznek vágyai a sok pénzből mindent megvehet, amit akar, értelmetlennek érez mindent...)
2013. márc. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!