Mert latok minden ember erzelmi ersultnek? 15L
ma 00:04 :
A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, csak a pszichiáter.
Kérdező:
Én is szeretek az emberekkel foglalkozni,érdekesek,minden ember más stb,de sohase szoktam a kis lelki világukba turkálni,ha ők akarják elmondják,más esetben nem töröm a fejem azon,hogy "neki vajon mi a baja?" Nem érdemes más MAGÁNéletében kutatni,szerintem te se örülnél neki.
A kérdésedet sem egészen értem. Csak szólok,hogy soha nem is fogsz olyan emberrel találkozni,akivel minden rendben van,MINDENKINEK (egytől-egyik) van valami sérülése,ami nyomot hagyott benne, kortól-nemtől-mindentől eltekintve. Van akinek nagyobb,van akinek kisebb,de mindenkinek van. És a pszihológusnak nem csak az a feladata,hogy meghallgassa a másikat,ennél azért összetettebb..emberek élete is múlhat rajtad.
Nem hinném,hogy érzelmi sérült lennél, én most vagyok 16 és nekem is van olyan,hogy rosszabbul érzem magam,van hogy jobban ésvan,hogy semmit sem értek ami körülöttem történik. Ilyenek ezek a hormonok,játszanak velünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!