Kamaszok! Titeket nem zavar?
Miért lenne nevetséges? sok kamasz vigyázott/vigyáz a testvérére vagy más gyerekére és megtanul dolgokat.
Nem a kor határozza meg,hogy ki hogy bánik a gyerekekkel. Ennyi erővel pár évszázada csak lelkiselejt emberek mászkáltak volna mindenhol, hisz már szültek 15 évesen. még sem pusztult ki az emberiség
Egyébként valaki jól összefoglalta,kortól és nemtől függetlenül vannak az értelmes és a sötét mint a föld típusú válaszolók. Miért ne válaszolhatna mindenki? majd a kérdező eldönti,hogy mi hasznos neki, meg látszik a személy pontjain.
Bár az is csalóka, legutóbb azért lettem lepontozva mert odaírtam,hogy idén végzek. Az utánam következő pedig megsértődött,mert neki ott kell hagynia az iskolát.
Egyébként, erre a kérdésre is a válaszok több mint fele, szülőtől vagy nagykorútól érkezett,mikor úgy kezdődött, "Kamaszok!" . Szóval ne legyünk hipokriták, és ne támadjatok minket mikor ti is ugyanúgy tesztek arra,hogy kinek szól a kérdés.
Meg ennyi erővel kilehetne írni azt is,hogy a kisgyerekes anyukák miért válaszolnak ide? Mert hányszor látom,hogy úgy kezdik a mondatot,hogy:Igaz a fiam/lányom még csak 3 hónapos.
Ezzel ellentétben ha én leírom,hogy a szüleim,mit és hogyan csináltak és mi lett a végeredménye az sokkal hasznosabbnak tekinthető. Mert lehet,hogy nem a szülői,hanem a gyerek oldalról éltem át. De legalább már megtörtént és nem 10-15 éves távlatokban beszélek előre.
Béke nektek, legyen szép napotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!