Ha már tényleg nagyon ki vagyok borulva mit tegyek?
Most nagyon hosszú lenne leírni, hogy mi miatt , de a blogféleségemben leírtam tömören mindent ami miatt teljesen kivagyok. Például 3adszorra váltok iskolát és úgy érzem itt is utálnak ,sőt itt még jobban és félek bejárni.. nem tudok megnyílni,önmagamat adni. Nincsen önbizalmam, nagyon ocsmánynak látom magam és az ocsmányságomra fogom azt hogy utálnak és hogy nem nyitnak felém.. Holott sokan mondták hogy szép vagyok páran be is próbálkoztak, de nem hiszem el ,mert 8.ban rámszállt egy fiú folyamatosan lerondázott és ez nagyon megmaradt bennem. A szüleim elváltak egy éve,a családom szétment. Anyagihelyzetünk borzalmas. Télen volt hogy 2hónapig nem volt fűtés tavaly... Vagdosom magam,mostanában a kelleténél sokkal jobban.. durvábban.. de most tartok ott hogy ez már tényleg sok, nagyon sok, már 4 éve is ,,depis" voltam és ez a 4 évi sok rossz most gyűlt össze.
Mit tehetnék?
válaszokat előre is nagyon köszi!:) 15.l
Ahogy olvasom, Neked most nagyon nehéz az életed és igazán segítségre szorulsz. Általában a szülőket javasolnám, mint segítő pont, de ez Nálad úgy néz ki nem müködik (azért, ha tudsz, próbálj meg anyukáddal is beszélni) Nem hinném, hogy csúnya vagy, vagy értéktelen, de tinédzserként mindent olyan sötéten lát az ember, pláne, még ha a külső körülmények is ezt sugallják, hogy az élet szar... :o( Mindenképpen próbálj meg beszélni valakivel egy lelkisegély központban, ahol hasonló problémakkal küzdő fiatalokkal foglalkoznak, találtam a neten egy linket itt sok telefonszám van:
Mindenféleképpen beszélj szakemberrel, mert az hogy vágdosod Magad, az már nem egészséges és természetes viselkedés, még tinédzserkorban sem!!!
Szorítok Neked, remélem, sikerül, hogy jobban legyél!!! És hidd el az élet, tud sokkal szebb lenni, még akkor is, ha nehéz!
köszönöm!:)
igen így van:/ arra én is rájöttem már egy éve körülbelül hogy a gondolkodásommal van baj és a hozzállásommal, de annyit csalódtam már és a legnagyobbat az apámban , hogy ez már sok. És a régi sérelmeket nem tudom elfelejteni. Amúgy sulit nem ebben az évben váltottam háromszor. Igazándiból csak kétszer váltottam mert abból egy az hogy elballagtam és gimibe mentem. És most váltottam 9-ben meg még 6-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!