Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma reggel a fiam elvett 2000...

Ma reggel a fiam elvett 2000 forintot az asztalról. Nagy szeretetben él velünk, odafigyelünk rá, teljesen kétségbe vagyok esve. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2013. márc. 12. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

"Többször pofoztam már fel a gyerekemet kiskorában, hogy megtanulja, az élet nem habos torta."

Hát nem habostorta, főleg, hogy az anyja egy idióta. Nem csodálom, hogy kemény felnőtt lesz belőle. Egy ilyen anyakép hazavág mindent. Gratulálok!

2013. márc. 12. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele. Nekem is volt olyan,hogy suliba kellett,este elfelejtettem szólni nekik,hogy kell,reggel meg még aludtak és nem akartam őket felkelteni. Aztán teljesen ki is ment a fejemből,hogy nem szóltam nekik,hogy elvettem. Aztán 1 hét múlva derült ki és elmagyaráztam nekik,hogy én voltam és nem lopni akartam tőlük:)

Eszembe nem jutni egy fillért se ellopni tőlük,úristen.

Szóval beszélj vele!! Ha tagadja vagy hazudik akkor kell majd kitalálnod valamit,addig meg kár rágódnod rajta.

2013. márc. 12. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért ha a gyerek nem kap reggelente suliba pénzt, vagy nincs neki kaja amit reggel elvigyen, és erre kellett a pénz, semmiképp ne büntessétek meg, inkább vegyétek meg előző nap a reggeli szendvicshez valót, vagy reggel a péksütit, vagy adjatok neki valamennyi pénzt, és el is van intézve a dolog. Ha csak simán elvette, és másra kell neki, akkor azért mondjátok meg, hogy ezt így nem lehet csinálni.
2013. márc. 12. 22:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok: köszönök mindent, irtó kedvesek vagytok. Megbeszéltük a dolgot. Valszeg az lehetett, hogy elfogyott a cigije és mivel már egy hete mosolyszünet volt kisebb hazugság miatt (nem irta meg a matekleckét), dühös is volt ránk, figyelmet is akart magának.Ráébredtem, hogy túl szigorú vagyok hozzá. Bár természetesen a lopás nem fordulhat elő, de főleg azért nem, mert ez olyan rendes családban, mint a miénk, a lopás tényleg jelzés lehet arról, hogy valami nincs rendben. A szülők szeretik saját szinvonalukra emelni a gyerekeket és ez nem mindig helyes, nagyon nyomasztó lehet egy gyereknek, pláne manapság, mikor rengeteg dolog nyomja őket amúgy is.A saját tempójuk szerint kell haladni. Kamaszgyerekes sorstársaimnak kitartást kivánok és mégegyszer köszönöm.
2013. márc. 13. 06:48
 15/17 anonim ***** válasza:
12%
Erről beszéltem, hogy ha a gyerek rohadt bagós és ilyenre költi a pénzt, akkor én azt nem hagyom. Az én gyerekem ha hozzámerne nyúlni a cigihez, olyan pofont kevernék le neki, hogy a fal adná neki a másikat. Meg rendes családnak akarjátok magatokat beállítani, azért mert ti nem használtok testi fenyítést? Nevetséges demagóg duma, hogy szép szóval mindent meg lehet beszélni. Van amit nem, mert ha mindent meg lehetne, akkor nem ilyen lenne a világ mint amilyen. Ezért kell a gyereket erősnek kegyetlenek nevelni, hogy a mostani világ ne nyomja el, és megtudjon állni a saját lábán.
2013. márc. 13. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Cigire lopta a pénzt? Felejtsd el a jómodort és az udvariasságot, azonnal beszélgess el vele.. Szigorítás enyhítése mikor lop, és bagóra költi a pénzt?
2013. márc. 13. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
36%-os, hs olyan szerencsétlen a gyereked, hogy verni kell, meg is érdemli...
2013. márc. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!