Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15éves lányotokat/fiatokat...

14-15éves lányotokat/fiatokat mikor, meddig, hogy, hova engeditek el?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok veszély leselkedik mindenhol és persze iskolaidőben otthon a helyem estefelé,de szerintem túlzás amit tesznek a szüleim!Télen-nyáron,iskolaidőben-szünetben 7-re mindig otthon kell lennem.Olyan ciki...a többiek kint vannak tovább.Nem azt mondom nem hajnalig akarok kint lógni és bulizni!De szerintem szünetben,pénteken elengedhetnének 9-10-ig simán.Iskolába figyelek,jók a jegyeim,otthon segítek amit kell.Ráadásul a szüleim tudják,hogy nem cigizek,drogozok és piálok!(alkalmanként persze egy-két korty alkoholt iszok)

Mégsem engednek el tovább.Mit csináljak még,hogy elengedjenek tovább?

Légyszi adjatok tanácsot és írjátok le,hogy ti meddig engeditek el a lányotokat/fiatokat ill. titeket meddig engednek el?

14/L

2009. szept. 14. 14:13
1 2
 11/19 escrogar válasza:

szerintem pont hogy el lehetne engedni ilyen korban 9-ig is akár bárkit. barátokkal lógni, nem pedig otthon unatkozni.

18/F

2009. szept. 18. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok péntek szombat addig megyek meg oda ahova akarok hétközbe ha iskola van akkor nem nagyon megyek ki magamtól sem pedig mehetnék ha akarnék de akor max10ig mert másnap nem bínék felkeni ha akarnék lehetnék tovább dohányzok itthon nem tudják inni csak nagyon ritkán szoktam drogozni meg soha nem is akarok. Sztem én jó nevelést kaptam, iskolában 3as körül mozgok 14-15 évesen ugyan ez volt csak akkor hajnalig nem lehettem kint csak nyáron...
2009. szept. 19. 00:53
 13/19 anonim ***** válasza:

nyugi én csak hatig lehetek kint minden nap...

de hétköznap ráadásul wagy 7ig tanulok szal nincs sok idöm kimenni

am 14/L

hajtanom kell mert suli wálasztás és nyelwizsga =(

2009. szept. 22. 20:54
 14/19 anonim válasza:

éjfél..de a legtöbb ilyen 14 éves,sokkal tovább lent van..

nekem is volt olyan,ugy volt hogy éfélre menyjek haza és fél2re értem haza mert elbeszélgettük az időt,anya meg nem tudott róla mert elaludt :"DDDD

2009. szept. 23. 23:32
 15/19 anonim válasza:
hát engem egy héten max egyszer engednek el, kb 7ig, és 2hetente van egyszer olyan hogy bnöimnél alhatok... pedig szerintem nem érnek ezzzel sokmindent el... márcsak lázadásból is "elromlok"...15L
2010. ápr. 25. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:

én is így vagyok de engem 8-ig engedtek tavaly, bár nyáron 9-10-ig is, akkor 13 voltam, most 14 vok

van olyan oszt társan akit hajnal 2-ig bulizni!! sztem az már nem normális

beszéld meg a szüleiddel hogy 8-9 óra az nem késő ( mert tényleg nem az) és hogy úgyse csináltok semmit

vagy indulj el 6-kor otthonról és mondd azt hogy azért mész későn mert a barátnőidet 10-ig is elengedik

2010. jún. 6. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:

én nemsokára 15 leszek és 2-ig engednek el. Nem értem hog sok szülő miért fogja ennyire a lányát/fiát, mert később ha 18-20 év körül lesz úgyis azt fog csinálni majd amit akar, és ha serdülő korában nem élheti ki magát akkor majd 20 éves korában fogja, amikor már nem a bulizáson kéne hogy járjo a feje, illetve azon is. Most nem arra gondolok hogy igyon meg d.gják a csajt, csak hogy elengedjék 2 hétbe egyszer vagy még ritkábban. Legalább nem az otthoni dolgokon jár a feje hanem kikapcsolódik,táncolnak, és jól érzi magát. Szerintem már az is egy öröm hogyha a barátnőddel együtt készülődtök vhova... meg ilyesmik.

Beszéld meg a szüleiddel hogy a barátaid meddig kinnt maradhatnak, és nyáron 7-kor még világos is van szóval nincs mitől tartaniuk.

2010. okt. 22. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Házibuliba is mehetek ottalvással, anyukámék megbíznak bennem, nem iszok, nem cigizek, jól tanulok, segítek otthon

15/L

2010. okt. 27. 11:02
 19/19 anonim válasza:

Engem ált. 9ig engednek el a városba hát ők úgy tudják, hogy nem csinálok semmit, amúgy cigizek meg piálok 😂😂

Ha van valami akkor max 11

15 vagyok nemsokára 16 leszek.

14 éves koromban 7ig engedtek el.

Jó tanuló vagyok sőt jó gyereknek is hisznek :D

15/L

2018. ápr. 14. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!