14-15éves lányotokat/fiatokat mikor, meddig, hogy, hova engeditek el?
Tudom,hogy sok veszély leselkedik mindenhol és persze iskolaidőben otthon a helyem estefelé,de szerintem túlzás amit tesznek a szüleim!Télen-nyáron,iskolaidőben-szünetben 7-re mindig otthon kell lennem.Olyan ciki...a többiek kint vannak tovább.Nem azt mondom nem hajnalig akarok kint lógni és bulizni!De szerintem szünetben,pénteken elengedhetnének 9-10-ig simán.Iskolába figyelek,jók a jegyeim,otthon segítek amit kell.Ráadásul a szüleim tudják,hogy nem cigizek,drogozok és piálok!(alkalmanként persze egy-két korty alkoholt iszok)
Mégsem engednek el tovább.Mit csináljak még,hogy elengedjenek tovább?
Légyszi adjatok tanácsot és írjátok le,hogy ti meddig engeditek el a lányotokat/fiatokat ill. titeket meddig engednek el?
14/L
szerintem pont hogy el lehetne engedni ilyen korban 9-ig is akár bárkit. barátokkal lógni, nem pedig otthon unatkozni.
18/F
nyugi én csak hatig lehetek kint minden nap...
de hétköznap ráadásul wagy 7ig tanulok szal nincs sok idöm kimenni
am 14/L
hajtanom kell mert suli wálasztás és nyelwizsga =(
éjfél..de a legtöbb ilyen 14 éves,sokkal tovább lent van..
nekem is volt olyan,ugy volt hogy éfélre menyjek haza és fél2re értem haza mert elbeszélgettük az időt,anya meg nem tudott róla mert elaludt :"DDDD
én is így vagyok de engem 8-ig engedtek tavaly, bár nyáron 9-10-ig is, akkor 13 voltam, most 14 vok
van olyan oszt társan akit hajnal 2-ig bulizni!! sztem az már nem normális
beszéld meg a szüleiddel hogy 8-9 óra az nem késő ( mert tényleg nem az) és hogy úgyse csináltok semmit
vagy indulj el 6-kor otthonról és mondd azt hogy azért mész későn mert a barátnőidet 10-ig is elengedik
én nemsokára 15 leszek és 2-ig engednek el. Nem értem hog sok szülő miért fogja ennyire a lányát/fiát, mert később ha 18-20 év körül lesz úgyis azt fog csinálni majd amit akar, és ha serdülő korában nem élheti ki magát akkor majd 20 éves korában fogja, amikor már nem a bulizáson kéne hogy járjo a feje, illetve azon is. Most nem arra gondolok hogy igyon meg d.gják a csajt, csak hogy elengedjék 2 hétbe egyszer vagy még ritkábban. Legalább nem az otthoni dolgokon jár a feje hanem kikapcsolódik,táncolnak, és jól érzi magát. Szerintem már az is egy öröm hogyha a barátnőddel együtt készülődtök vhova... meg ilyesmik.
Beszéld meg a szüleiddel hogy a barátaid meddig kinnt maradhatnak, és nyáron 7-kor még világos is van szóval nincs mitől tartaniuk.
Házibuliba is mehetek ottalvással, anyukámék megbíznak bennem, nem iszok, nem cigizek, jól tanulok, segítek otthon
15/L
Engem ált. 9ig engednek el a városba hát ők úgy tudják, hogy nem csinálok semmit, amúgy cigizek meg piálok 😂😂
Ha van valami akkor max 11
15 vagyok nemsokára 16 leszek.
14 éves koromban 7ig engedtek el.
Jó tanuló vagyok sőt jó gyereknek is hisznek :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!