12 éves lányok még szoktak babázni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 07:44
1/16 anonim 

válasza:

Sajnos egyre kevesebben. Sok lánynak ennyi idős korában már a szexen jár az esze. Maximális tisztelet a kivételnek!
2/16 anonim 

válasza:

Én még babáztam 12 évesen 25 évvel ezelőtt. De a következő évben már nem a babák érdekeltek:-), egyik pillanatról a másikra lettem kamasz.
Gondolom ma már ez még korábban megtörténik a lányoknál.
3/16 B25 

válasza:

13 éves vagyok és néha miközben tanulok beszélgetek egy plüssömmel :) Persze tudom hogy nem él csak néha jó nosztalgiázni akkorról mikor még minden sokkal könnyebb volt! És jobb lesz kedvem.
4/16 anonim 

válasza:

13 éves lány vagyok és amikor unatkozunk a 11 éves hugommal barbie babázunk:)) 13/L
5/16 anonim 

válasza:

Én simán játszottam 13-14 évesen az unokahúgommal,ez volt 9 éve,12 évesen egyedül is babáztam,barbiztam.
6/16 anonim 

válasza:

Ezt senki nem tudja megmondani :-) Lehet, hogy ismernek 1-2 ilyen koru lanyt, akik szoktak vagy nem... Ez szerintem nem igaz, hogy egyre koraban kamaszodnak, mert az en idomben ez nem igy volt, az meg ugy volt.... Minden felnőtt ugy lattja, hogy ők sokkal jobb gyerekek voltak, ez nem is baj, csak akkor ha mar 60 evesen odaig fajul, hogy seprűvel kergeti az utcaban labdazo 5 eveseket :-) Az iskolaban vagy barhol mashol nem fognak azzal dicsekedni a 12 évesek, hogy babáznak, de attól még lehet, hogy hazaér iskolából, ledobja a táskáját és rohan megölelni a kedvenc babajat :-)
7/16 anonim 

válasza:

én nem babáztam, de emlékszem 12évesen két fiú barátommal nagyban legóztam :)
8/16 anonim 

válasza:

Én anno leültem játszani, főleg a tesóimmal :)
De, ha megnézitek, sajnos ma már nem ezt látni. Pedig nem vagyok olyan idős
9/16 anonim 

válasza:

első ezt te sem gondolod komolyan ugye szerintem többen babáznak mint az mint te leírtál...
10/16 anonim 

válasza:

én sosem szerettem babázni, de 12 évesen legoztam. sőt még 13 és 14 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!