Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy nem szerete...

Miért van az, hogy nem szeretem a sört? Ti mikor kezdtetek el inni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom az ízét. A gyümölcsöset szeretem, de a klasszikusat egyszerűen ki nem állhatom. Sokszor szégyellem magam, hogy társaságban (barátokkal) sör helyett hűsítőt kell igyak. Vajon miért nem szeretem? Mások úgy vedelik, mintha 3 napig szomjaztak volna... kissé zavaró. 16/f
2013. márc. 7. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A férjem lassan 30, de még mindig nem szerette meg. Néha eljárt anno a haverokkal sörözni, egy üvegen ült egész este, és annak is megmaradt a fele, csak a hangulat kedvéért. Aztán mikor felnőtt rájött, hogy felesleges magát kínoznia, csak azért, mert mások ezt iszzák. Azóta nem iszik. Amúgy nem csak a sört, az alkohol ízét nem szerette, nem élvezte. Akkor meg minek szivassa magát? Igyál azt, ami ízlik!
2013. márc. 8. 08:52
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
én már 14 évesen nagyban söröztem a vaterral. együtt jártunk boros pincébe, és töltöttünk a sok sört.
2013. márc. 8. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Azért egy 16 éves kezében viccesen tud kinézni a sör, meg úgy általában az alkohol, és főleg a cigi.

Később, ha a füvet nem szereted majd, akkor is szívod, mert a haverjaid csinálják? Ha nem szereted, nem szereted. Igyál vizet, vagy gyümölcslét. Legyél te az ész a társaságban. Nem ciki, majd később rájössz. Az írásodból úgy látom, hogy egy értelmes fiatal vagy, nem kell beállni a birkák közé

2013. márc. 8. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:

én sem szeretem a sört...

egyszer esett jól, de tényleg, amikor fesztiválon voltunk és nagyon nagyon meleg volt...

bár szerintem azt a sört kicsit vizezték, vagy ilyesmi, de akkor nem tudtam mást venni, mert az volt a legolcsóbb... poharas, nem üveg meg doboz...

Én 18 évesen ittam először alkoholt... de csak úgy nem szeretek inni. Sört, meg bort egyáltalán. És nem szeretem az ízét, ezért nem tudok tőle becsípni (nem részegen fetrengeni)...

Inkább rövidet szoktam, és mellé citromos sört, vagy üdítőt...

Azt mondják, hogy egy kor után megszereti az ember a sört. De ezt még nem tudom elképzelni. :)

2013. márc. 8. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Én imádom, már 16 évesen is szerettem A legjobb amikor nyáron, meló után, hulla fáradtan leülsz és megbontasz egy jéghideg sört. Én szeretem, mert nem tömény, nem édes, hanem olyan SÖR.
2013. márc. 8. 13:38
 16/22 anonim ***** válasza:
48%

14 évesen kezdtem...

Szeretem a sört. Sőt... imádom. Mindenkinek más az ízlése... ismerek olyanokat akik nem szeretik, csak a gyümölcsöset... de ez egyáltalán nem nagy dolog...

Mondjuk annak valóban megvan a hangulata, amikor nyáron a dög melegbe, esetleg a meló után egy jó hideg sört megpattinthatok. Az a hang amikor kinyitom, " cszzzzzzz " egy hang a mennyországból :D

2013. márc. 8. 15:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Én 15 előtt pár nappal, de addig nem tudtam meginni a sört, akkor egy buliba nyáron 1000 fokba én is rászoktam. Elsőre 3 doboz sör, 2 felessel, nem ütött ki, de mondjuk jókedv volt 1000-rel! :)

másodszorra 4 doboz sört, 1,5 deci páleszt ittunk meg ketten, de akkor se volt semmi extra hatás, csak jókedv, harmadszorra nagyon durva volt, egyedül 1 deci HP, meg 4 sör. Hát akkor hazajöttem, megfürödtem, hajnal 3-ig gépeztem. xD Tehát az se ütött ki. De akkor a többiek, akikkel voltam mondták másnap, hogy hát volt akiből kijött. :) De azóta egy éve nem ittam, nem volt társaság. Néha egy feles. És az előtt nem bírtam még a szagát se. Csak úgy magától jött, hogy elkeztem. Ne parázz, majd belejössz! :)

2013. márc. 8. 15:57
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, egy kicsit elgondolkodtam ezen a dolgon. Amúgy van olyan sör ami nem gyümölcsös, de nem olyan keserű? Azt hiszem az a keserű íz zavar.

14. válaszoló, nálunk is így van, olcsóbb a sör, mint az egyszerű üveges víz...

2013. márc. 8. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
A búza sör az édes. Meg a barna sörök is, de azok nem annyira.
2013. márc. 8. 17:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád!:D Nem mindenki szereti a sört,sőt van aki úgy általában az alkoholt nem szereti,akkor nem kell inni. Azt kell inni ami jólesik. Én a nyáron kezdtem el iszogatni 16 születésnapom előtt egy két hónappal. A sört nagyon nem szerettem,de volt egy fordulópont és mostmár csak sört iszom. De sok barátom van aki egyáltalán nem szereti,ők fröccsöt,bort,erőseket,bacardit vagy semmi alkoholt nem isznak általában. Nincs ezzel semmi baj:)
2013. márc. 10. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!