37+1 hetesek vagyunk.Ma vettem málnalevél teát, sajnos nem filteres, hanem forrázós.Ennyi idősen már elkezdhetem inni?Napi hány csészével érdemes?Meddig áztassam a teafüvet?Ugye ez nem fogja idő előtt beindítani a szülést?Köszi a válaszokat előre is!
2010. szept. 2. 11:33
1/9 anonim válasza:
36. héttől ittam, napi két bögrével, cukorral citrommal ízesítve. Kb egy kiskanálnyi teafüvet haszáltam egy adaghoz, kb 10 percig áztattam, de volt, hogy ottfelejtettem. Ártani nem fog, legfeljebb használ. Jó babavárást.
2010. szept. 2. 11:35
2/9 anonim válasza:
èn pont múlthéten ennyi idösen kezdtem el.
Már nem vagy idö elött. a születések 3% van csak a kiírt idöpontkor, 2 hét plussz és két hét minusz teljesen normális.
Már nem lennétek koraszülöttek.
Nekem elkezdett nyilni a méhszáj a héten de hogy ettöl-e nem tudom.
2010. szept. 2. 11:37
3/9 anonim válasza:
OFF: Lányok! Mire jó ez a málnalevél tea? Annyi helyen olvasom mostanában, s már kezdi izgatni a fantáziám!
Köszönöm!
34 hetes kismami
2010. szept. 2. 12:02
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy segít a tágulásban, felkészíti a méhet a szülésre.Javítsatok ki, ha tévedek!A barátnőm is itta tavaly ilyenkor, nem is vajúdott sokat.Nem tudom, hogy ezért -e.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 2. 12:13
5/9 anonim válasza:
Hol tudok málnalevél teát venni?
2010. szept. 2. 12:48
6/9 anonim válasza:
Szia! Én a 36. héten kezdtem el inni, első pár nap egy bögrével, majd utána fokozatosan többet. Az utolsó héten kb 1 litert ittam emg. Én csak cukorral ízesítettem, így egész iható. mindkét gyermekem születése előtt ittam, különböző tapasztalattal. Elsőnél iszonyatosan sokat szenvedtem, azt hittem sosem lesz vége, a mai napig egy szörnyű emlékként van meg az emlékezetemben. A másodiknál pont az ellentéte. Délben az nst semmit nem mutatott, kics fájás délután majd 20.30kor be a kórházba, ahol 2 ujjnyi voltam kitágulva. Mire felvették az adataimat, ez 4 ujjnyira nőtt, 21.30kor már megvolt a fiam. még a beöntésre sem volt idő, utcai ruhámban voltam a szülőágyon. Nagyon hamar történt minden, nem tudom, ez a teának volt-e köszönhető.(mást nem szedtem) De az első gyermekemnél tuti nem segített semmit sem.
2010. szept. 2. 14:09
7/9 anonim válasza:
36. héttől ittam, napi 1 bögre, ízesítés nélkül.
Bio-boltban és gyógyszertárban lehet kapni.
Forrázóst vettem teljesen jól működött.
A szülés 38+3-nál indult meg és gyors volt.
2010. szept. 2. 14:34
8/9 anonim válasza:
36. héttől ittam, eleinte napi egy majd két csészével. A teafüvet 10 percig kell hagyni ázni, azt hiszem rajt is a zacsiján.
Nekem semmit nem segített, nem nyílt a méhszáj, 41 hetesen még zárt voltam, végül a doki nem vacakolt, azt mondta császár, értelmét sem látta az indításnak!
2010. szept. 2. 15:20
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tapasztalatait!Ma elkezdtem inni, egész iható.Egyelőre egy csészével iszok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!