Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel vegyem rá a szüleimet,...

Mivel vegyem rá a szüleimet, hogy új telefont vagyenek szülinapomra?

Figyelt kérdés
amit kinéztem az úgy kb 60.000, szerintük ez túl sok (szerintem se olcsó,de nekem tetszik, és ebben az árkategóriában az egyik legjobb),másik lehetőségként kértem egy kb 40 ezrest, de még az is sok volt. Hogy vegyem rá őket,hogy vegyenek újat? A régi szinte már semmit se tud és kb 2 éves, és már jó lenne egy androidos teló 16/F
2013. márc. 4. 17:48
1 2
 11/19 Golan Trevize ***** válasza:
18%
Kitűnő félévi bizonyítvánnyal szerintem meg fogod tudni őket győzni.
2013. márc. 5. 09:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha drágállják, akkor szerintem a félévi bizi nem biztos, hogy rábírja őket. Hiszen az első gondjuk az, hogy nem tudják kifizetni.

Ha van rá lehetőséged, vállalj diákmunkát, ahogy előttem is írták. Lehet, hogy nem lesz elég a teljes összegre, de ilyenkor megesik, hogy a szülők, látva a fáradozásaidat, kipótolják az összeget. Ez már az ő pénztárcájuknak is jobb, és meg tudják mutatni, hogy értékelik az erőfeszítéseidet.

2013. márc. 5. 09:49
 13/19 anonim ***** válasza:
szia! szerintem azt a 40.000-es telót nézd meg mennyi használtan.Kitűnő állapotut lehet kapni ugy is.én is annyiért veszek majd nyárra,ha összegyűlik annyi.60.000-est néztem és használtan 40.000-ért megtudom venni , max 45.000-ért.Csak keresni kell és jót is lehet találni használtan.
2013. márc. 5. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:

igaza van az előző válaszolónak. nézd meg használtan, vagy adj kicsit le az igényeidből. androidos telefont lehet olcsóbban is kapni. pl galaxy mini. értem én hogy nem olyan szuper, de teljesen jó szerintem.

Nekem mondjuk alap volt hogy nyáron dolgozok, és idén is fogok. bármennyire is unalmas meló, én tavaly nyáron 60ezret kerestem( pont mint a vágyott telefon) és nem is szakadtam meg, viszont az extra kiadásaimat simán tudom fedezni nyárig belőle( szülinapi, névnapi, húsvéti stb. pénzzel együtt)

2013. márc. 5. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Az enyém 5 éves. Semmi baja. Gond nélkül lecserélhetném, de minek? Telefonálni tökéletes, másra meg nem kell.

20/f

2013. márc. 5. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:

nem ismerem a szüleid anyagi lehetőségeit

ha kajara is alig futja, ha nem vesznek neked 20k-ért cipőt akkor csak azt tudod csinálni hogy megkéred adjanak bele, de a felét 2/3át neked kell előteremtened (de ne illegálisan!)

ha van pénzük, akkor bociszemekkel nézés, könyörgés, sírás. esetleg házimunka felvállalása.

2013. márc. 6. 03:14
 17/19 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, hogy nincs pénzük, és egyáltalán nem nyomorgunk, csak épp erre nincs pénz, fontosabb dolgokra van
2013. márc. 6. 16:07
 18/19 anonim válasza:
Ha annyira kell egy új telefon, irány a diákmunka, vagy nyáron vmi alkalmi amit képes vagy végezni. Tanuld meg értékelni a pénzt, amíg apád pénztárcájából költekezel nem fogod. Azzal is tudnál faragni a költségeket, ha a "régit" eladod.
2013. márc. 17. 02:31
 19/19 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor samsung galaxy mini most olcsó tmobilba xd
2013. aug. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!