Mivel vegyem rá a szüleimet, hogy új telefont vagyenek szülinapomra?
Ha drágállják, akkor szerintem a félévi bizi nem biztos, hogy rábírja őket. Hiszen az első gondjuk az, hogy nem tudják kifizetni.
Ha van rá lehetőséged, vállalj diákmunkát, ahogy előttem is írták. Lehet, hogy nem lesz elég a teljes összegre, de ilyenkor megesik, hogy a szülők, látva a fáradozásaidat, kipótolják az összeget. Ez már az ő pénztárcájuknak is jobb, és meg tudják mutatni, hogy értékelik az erőfeszítéseidet.
igaza van az előző válaszolónak. nézd meg használtan, vagy adj kicsit le az igényeidből. androidos telefont lehet olcsóbban is kapni. pl galaxy mini. értem én hogy nem olyan szuper, de teljesen jó szerintem.
Nekem mondjuk alap volt hogy nyáron dolgozok, és idén is fogok. bármennyire is unalmas meló, én tavaly nyáron 60ezret kerestem( pont mint a vágyott telefon) és nem is szakadtam meg, viszont az extra kiadásaimat simán tudom fedezni nyárig belőle( szülinapi, névnapi, húsvéti stb. pénzzel együtt)
Az enyém 5 éves. Semmi baja. Gond nélkül lecserélhetném, de minek? Telefonálni tökéletes, másra meg nem kell.
20/f
nem ismerem a szüleid anyagi lehetőségeit
ha kajara is alig futja, ha nem vesznek neked 20k-ért cipőt akkor csak azt tudod csinálni hogy megkéred adjanak bele, de a felét 2/3át neked kell előteremtened (de ne illegálisan!)
ha van pénzük, akkor bociszemekkel nézés, könyörgés, sírás. esetleg házimunka felvállalása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!