A 16 éves fiam megbolondult! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Leborotválta a fejét kopaszra,bakancsot vett és katonai hátizsákot hord!
Eleinte nem gondoltam semmi rosszra,mert itthon nem ezt látja,de a szülőin az ofő-vel beszéltem és ő mondta,hogy a fiam kezdi felvenni a skean head stílust!Már többször rákérdeztem de azt mondta,hogy ez a ruházkodás tetszik neki!A suliban mpedig bevalotta hogy szélsőjobbos!Normális ez?Tanácstalan vagyok,ha tiltom félek még rosszabb lesz!
2009. szept. 11. 07:39
21/25 anonim válasza:
Én is a nemzeti oldalhoz sorolom magam, de mondjuk nem toltam le a hajam nullással. Bakancsot is hordok, bár nem az én stílusom, de így mindenki látja, hogy milyen oldalhoz tartozom. Egyetértek az előttem szólókkal. A mai felnőtt nemzedék a szocializmusban nevelkedett, persze hogy visszatetszést vált ki bennük a jobboldal. A fiatal generáció már nincs annyira keretek közé szorítva mint szüleik, ezért örvend nagy népszerűségnek körünkben a hungarista eszme. Apáiknak, anyáiknak ez visszataszító, mert kiskorukban a magyarellenes diktatúrában nőttek fel.
22/25 anonim válasza:
Hát kitartást hozzá! :( Húgom exe 2-3 év alatt kinőtte ezt a skinhead dolgot.
23/25 anonim válasza:
Adok egy tippet: csapd agyon, és csinálj egy másikat, hátha az jobban sikerül. :)
A hülyeséget félretéve... Inkább legyen skinhead, mint disco-s cigányimitátor.
24/25 anonim válasza:
Vazze nem vagyok jobbikos se skinhead, ha lete mondani pint az ellenkezője vagyok mindezen erkölcsi és politikai irányzatioknak... de kérem ne kezeljétek úgy mintha beteg lenen... csupán csak serdül avgy mi a fa
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,de azt hiszem ez csak egy "hóbort"volt.Pár hónapja már "rendes"ruhákban jár!Nincs bakancs,málhazsák(fehér fűző)kopasz haj!Igaz már egy leányzó is van a képben!
2010. máj. 27. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!