Megbolondult a fiam? Segítségre lenne szükségem mert nem bírom.
11kor kellett volna aludnia, már nagyon fáradt volt mert korán kellt, de vártuk a villanyszerelőket addig nem raktam le aludni most annyira fáradt hogy nem bírok vele, hintázni akar és abban alszik el de nem tud benne aludni mert ülve hogy is aludna, mikor elalszik nem birom kivenni mert fel kell, sőt még álmában is sír...
Így még soha nem hisztizett, véresre karmolta a kezem, mert elakartam altatni, ha berakom a kiságyba üti a fejét a rácsokba tiszta erővel, ha a földre rakom ki ott a padlóba üti a fejét...
Mit csináljak nem lát a fáradtságtól de a hintából nem bírom kiszedni, rögtön sír..
Már hideg vizbe is megmostam az arcát hogy lenyugodjon de csak jobban hergeli magát...
Most angyon elment az agyam mikor már verekedett is még csak 14 hónapos nem tudom honnan látta ezt..
áá nem bírom, ül a hintába és alszik közbe meg sír mert nem tudja hova tenni afejét, mindig leesik neki...
mit tegyek??????
de a fejét mindig a rácsokba üti
benn hagynám nem az a gond de már így is tiszta folt a feje, 2szer próbáltam betenni....
most alszik a hintába a feje meg lefele lóg.... jó fájni fog neki...
nem tudom mi történhetett vele soha nem szokott ilyen lenni megvárom még egy kicsit mélyebben elalszik utána megpróbálom kivenni...
ringatni sem hagyja magát kiugrik a kezemből és már nem is szopik....
remélem majd sikerül, ha meg felkell takaroval végig teritem a kiságyat és úgy teszem be hogy ne tudja nagyon megütni magát...
fogalmam sincs honnan vette ezeket a dolgokat de nagyon kikészültem a háromnegyed óra alatt...
köszi hogy válaszoltatok..
köszi lányok!
sikerült...
kivettem a hintából persze elkezdett ordítani de el is aludt a kezemben most a kiságyában van... huh de nehéz volt
remélem alszik egy 2 órát...
besötétítettem, lehuztam a redönyt az ablakot meg picit nyítva hagytam menjenbe a levegő...
köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!