Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbolondult a fiam? Segítségr...

Megbolondult a fiam? Segítségre lenne szükségem mert nem bírom.

Figyelt kérdés

11kor kellett volna aludnia, már nagyon fáradt volt mert korán kellt, de vártuk a villanyszerelőket addig nem raktam le aludni most annyira fáradt hogy nem bírok vele, hintázni akar és abban alszik el de nem tud benne aludni mert ülve hogy is aludna, mikor elalszik nem birom kivenni mert fel kell, sőt még álmában is sír...

Így még soha nem hisztizett, véresre karmolta a kezem, mert elakartam altatni, ha berakom a kiságyba üti a fejét a rácsokba tiszta erővel, ha a földre rakom ki ott a padlóba üti a fejét...

Mit csináljak nem lát a fáradtságtól de a hintából nem bírom kiszedni, rögtön sír..

Már hideg vizbe is megmostam az arcát hogy lenyugodjon de csak jobban hergeli magát...

Most angyon elment az agyam mikor már verekedett is még csak 14 hónapos nem tudom honnan látta ezt..

áá nem bírom, ül a hintába és alszik közbe meg sír mert nem tudja hova tenni afejét, mindig leesik neki...

mit tegyek??????

2010. márc. 23. 12:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Tedd be az ágyába,valszin.túlpörögte magát,sirni fog,de hidd el 5 perc és elalszik,kitartást neked és nyugi
2010. márc. 23. 12:33
 2/20 A kérdező kommentje:

de a fejét mindig a rácsokba üti

benn hagynám nem az a gond de már így is tiszta folt a feje, 2szer próbáltam betenni....

2010. márc. 23. 12:34
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Tedd a kiságyba, csukd be az ajtaját és ennyi. Ha kitombolta magát, elalszik.
2010. márc. 23. 12:35
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Szia!Segíteni sajnos nem tudok,de nem mehettem el a problémád mellett!Muszáj lenyugodnod,amíg te ideges vagy,ő is az lesz!Én otthagynám a hintában,vagy esetleg végső megoldásként ringatnám egy kicsit,ha hagyja...habár egy 14 hós gyereket már nem egyszerű ringatni...Szokott még cicizni?Azon minden gyereket el lehet altatni.20 perc alatt olyan mély álomba merülnek,hogy utána nem riad fel,amikor leteszed.Nyco
2010. márc. 23. 12:36
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha annyira fájna neki, nem ütné! Azért üti a fejét, mert nézed, te vagy a közönség. Hagyd ott, menj ki a szobájából.
2010. márc. 23. 12:37
 6/20 A kérdező kommentje:

most alszik a hintába a feje meg lefele lóg.... jó fájni fog neki...

nem tudom mi történhetett vele soha nem szokott ilyen lenni megvárom még egy kicsit mélyebben elalszik utána megpróbálom kivenni...

ringatni sem hagyja magát kiugrik a kezemből és már nem is szopik....

remélem majd sikerül, ha meg felkell takaroval végig teritem a kiságyat és úgy teszem be hogy ne tudja nagyon megütni magát...

fogalmam sincs honnan vette ezeket a dolgokat de nagyon kikészültem a háromnegyed óra alatt...

köszi hogy válaszoltatok..

2010. márc. 23. 12:40
 7/20 anonim ***** válasza:
75%
ez tényleg jó megoldás, tedd be a kiságyba, menny el onnan. El fog aludni, esetleg babakocsi.
2010. márc. 23. 12:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, ki tudja aludni magát, és nem kel fel, ha átrakod. Én valószínűleg kivinném kicsit sétálni babakocsiban, az én lányom ott tutira elaludna. De tényleg a legfontosabb, hogy nyugodj meg!
2010. márc. 23. 12:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj mellé feküdni,lehet megnyugtatná.De az igaz,hogy ha fájna neki nem ütné.
2010. márc. 23. 12:49
 10/20 A kérdező kommentje:

köszi lányok!

sikerült...

kivettem a hintából persze elkezdett ordítani de el is aludt a kezemben most a kiságyában van... huh de nehéz volt

remélem alszik egy 2 órát...

besötétítettem, lehuztam a redönyt az ablakot meg picit nyítva hagytam menjenbe a levegő...

köszi mégegyszer

2010. márc. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!