Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbolondult a fiam? Segítségr...

Megbolondult a fiam? Segítségre lenne szükségem mert nem bírom.

Figyelt kérdés

11kor kellett volna aludnia, már nagyon fáradt volt mert korán kellt, de vártuk a villanyszerelőket addig nem raktam le aludni most annyira fáradt hogy nem bírok vele, hintázni akar és abban alszik el de nem tud benne aludni mert ülve hogy is aludna, mikor elalszik nem birom kivenni mert fel kell, sőt még álmában is sír...

Így még soha nem hisztizett, véresre karmolta a kezem, mert elakartam altatni, ha berakom a kiságyba üti a fejét a rácsokba tiszta erővel, ha a földre rakom ki ott a padlóba üti a fejét...

Mit csináljak nem lát a fáradtságtól de a hintából nem bírom kiszedni, rögtön sír..

Már hideg vizbe is megmostam az arcát hogy lenyugodjon de csak jobban hergeli magát...

Most angyon elment az agyam mikor már verekedett is még csak 14 hónapos nem tudom honnan látta ezt..

áá nem bírom, ül a hintába és alszik közbe meg sír mert nem tudja hova tenni afejét, mindig leesik neki...

mit tegyek??????

2010. márc. 23. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Mi lett ma a gyerkőcökkel? Az én kislányom is teljesen kikészített. Ő 15 hónapos. Most aludt el reggel 6 óra óta. Sehol nem volt jó neki. Reggelire szinte semmit nem evett, az ebédjét nagy nehezen megette. Séta közben földhöz vágta magát az utcán. Soha nem csinált még ilyet.

Kitartás neked is!

2010. márc. 23. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém! Ez nagyon durva lehetett!! Most hogy alszik pihenj Te is egy kicsit. Gondolom rendesen kifáradtál!
2010. márc. 23. 12:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
OFF:Miért pontozott le valaki?Mert azt irtam,hogy tegye be a kiságyba???Szánalmas,igy segitsen az ember a másikon,semmi rosszindulat nem volt bennem!
2010. márc. 23. 13:05
 14/20 A kérdező kommentje:

hát lehet hogy az időjárás is megviseli őket!

Én is pihenek egy kicsit itt a gép előtt meg bevágtam 2 sütit is...

Ja és nem én pontoztam le a válaszokat még mielőtt valaki megkérdezné!

Köszönöm a segítséget

2010. márc. 23. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

9 hónaposak vagyunk. Tiszta hiszti a lányom. Hajnal óta fenn van, aludni nem akar. Mászik rám, tépi a ruhám.

Felveszem kitekeri magát, ha kiesik a kezemből (ágyra) azért ordít. Ha felveszem azért, ha leteszem azért. Semmi nem jó ma neki :( Úgy nézek ki mint aki legalább egy tigrisfalkával háborúzott...és csak üvölt meg üvölt.

Betettem a járókába, hát egyik játékkal teljes erejéből üti a másikat és kiabál. Eszébe sincs aludni :(

Ja és voltunk kinn sétálni. Addig csimpaszkodott a napernyőbe, amíg le nem törte :( Tegnap vettem...

2010. márc. 23. 13:15
 16/20 A kérdező kommentje:

Szegény utolsó válaszoló!

Neked sem lehet könnyű... az én fiam legalább alszik most, de az előbb felsírt gondolom nyyugtalanul alszik most, a hintát meg jól eldugom és legalább 1 hónapig elő sem veszem...

2010. márc. 23. 13:23
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Én is azt irtam, hogy tegye be a kiságyba és kész. Amugy azért tombolt ennyire, mert anya ott ugrált körülötte...jól le lettem pontozva...pedig végül csak az ágyban kötött ki...:) biztos gonosz anyu vagyok, de én az ilyen hisztiben nem vagyok partner és nèzőközönség. A fiam 16 hónapos.
2010. márc. 23. 13:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszolónak üzenem nem én PONTOZTAM LE a válaszokat, örültem hogy segíteni próbáltatok és annak is aki azt tanácsolta tegyem be az ágyba
2010. márc. 23. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Én azért gondolom, hogy az ilyen nem szimpla hiszti, mert akkor már a kérdező is tudná mit kellene vele csinálni, hogy tudná megnyugtatni a saját gyerekét. Néha nálunk is előfordul ilyen, én azért nem hagyom magára, mert ilyenkor ő is kétségbe van esve. Már a fáradtságtól, a túlpörgöttségtől meg van ijedve. a szimpla hisztinél én is otthagyom, de az ilyennél nem. volt, hogy nálunk is háromnegyed órát tartott, tépte ki magát a kezemből, de a földön, ágyon sem volt jobb. Próbált aludni, de nem ment neki és csak üvöltött. Jó sokáig tartott amíg megnyugodott. Ébredés után teljesen jókedvű volt, és másnap ment megint minden úgy ahogy szokott. 19 hós a lányom, nem egy kimondott hisztigép még, ez az elalvásos dolog eddig kétszer fordult elő, akkor is valami más volt mint szokott (hasonló mint a villanyszerelő).
2010. márc. 23. 14:29
 20/20 A kérdező kommentje:

már fel is ébredt :) ebédelt is és most játszik...

remélem nem lesz több ilyen

legközelebb inkább elalataom és teszek rá ha jön valaki...

De a hintát azért eldugtam nem akarom hogy estig benn üljön és lefekvéskor ismételjünk.

Ez tényleg nem szimpla hiszti volt, mikor hisztizik akkor hagyom de nem tart nála sokáig hamar bele törödik ha valami nem úgy van ahogy ő elképzelte...

de ma... ááá még mindig rossz kedvem van miatta, neki már nincs hála égnek

2010. márc. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!