Hogy beszéljem rá a szüleimet, hogy elengedjenek külföldre a barátomhoz?
Külföldi,ezért hétköznap nem tudunk találkozni,csak telefonon beszélünk és webcamerázunk.A hétvégéket általában együtt töltjük,de mindig csak ő jön hozzám,mert az én szüleim nem engedik,hogy egyedül repüljek és hogy én látogassam meg.
Régen azt sem engedték meg,hogy ha itt volt,akkor vele alhassak a hotelba,de mostanában ezért már nem szólnak.Eddig egyszer voltam a páromnál,még a téli szünetben és akkor sem volt semmi gond.
Mit csináljak?
Persze,hogy hazudtam nekik.Máshogy sosem aludhattam volna vele.
Akkor lennék felelőtlen,ha védekezés nélkül lennénk együtt.
"persze, hogy hazudtam nekik"
Na szép :DD Ilyen hozzáállással én a házból nem engednélek ki 18 éves korodig, nemhogy külföldre.
Lehet hogy te tudsz magadra vigyázni, de a világ nem vigyáz rád. Bármi történhet veled külföldön.
Ha a barátod eddig is meglátogatott, ezután is megteheti.
Hamarosan 17 vagyok és szerintem érthető,hogyha végre itt van a barátom,akkor nem egyedül hagyom,hanem annyi időt töltök vele,amennyit csak tudok.
Nem hiszem,hogy van olyan szakkör,ami egész hétvégén tart...:D
Igen és itthon is történhet bármi.Ennyi erővel az utcára se kéne kimennünk,mert elütnek,kirabolnak vagy netán ránk zuhan egy meteor.
Oké,hogy a barátomat nem zavarja ez a szitu,de engem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!