Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korban engednétek...

Hány éves korban engednétek meg a lányotoknak, hogy melírt tetessen a hajába?

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 14:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
A nővéremnek már 13 éves korában is melíroztatták. Nem lett belőle sem plázamániás pics¤ vagy üres fejű barbibaba. Egyetemre jár, harmadéves.
2013. febr. 25. 17:38
 22/27 anonim ***** válasza:
74%

Majdnem 15 éves koromban festettem be először a hajamat vörösre, de nem rendes hanem ammóniamentes festékkel.

Én ugyanebben a korban engedném meg a lányomnak , de csakis ilyen festékkel, rendessel ha 16 lesz.

15\L

2013. febr. 26. 11:49
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Olyan 14-15 éves korában. És azért csak ilyen "későn", mert én 13 éves korom óta festetem a hajam, és azt kell mondjam, igencsak megbántam, mert minél korábban kezded, annál jobban szétcs*szi a hajad.
2013. febr. 26. 12:14
 24/27 anonim ***** válasza:

attól függ milyenre. ha pl. szőke melír csíkokat akar azt középiskolás korától megengedném, viszont ha kék meg lila csíkokat, azt nem..

valakinek ez szigorú valakinek abszolút természetes.

neveltetéstől is függ.. mennyit engedtél neki eddig meg más dolgokban? pl sminkelheti magát..stb

2013. febr. 26. 18:55
 25/27 anonim válasza:
82%
Amúgy ez hülye kérdés.. ha a gyerek kitalálja h befesteti,és az anyjáék hiába mondják hogy nem lehet ezért meg azért,és ő akarja még mindig,akkor 1x kér pénzt mozira,vásárolni,suliba vagy akármi indokkal,elmegy a fodrászhoz és kész. Az ember amit nagyon akar megfog tenni. Ha meg nem akkor nem is igazán akara.
2013. márc. 2. 23:52
 26/27 anonim válasza:
100%
Nekem először 12 évesen lett igaz csak pár csík de szőkítős. Én is ekkor engedném.
2013. ápr. 18. 17:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem fiú létemre megvertek volna otthon, ha melírozott hajjal állítok haza. Mondjuk jogosan is.
2013. máj. 21. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!