Hány éves korban engednétek meg a lányotoknak, hogy melírt tetessen a hajába?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 14:32
14/27 anonim válasza:
14 évesen.
Én már 15 évesen lilás kékre festettem a hajamat
15/27 anonim válasza:
13 éves vagyok nekem nem engedik.
16/27 anonim válasza:
14 évesen, akkor a festést is engedném :)
17/27 anonim válasza:
18 éves korától a saját pénzéből azt csinál, amit akar, addig haszontalan dolgokra nem költünk.
18/27 anonim válasza:
Anyu nyáron megengedte(festés/melírt)..a fodrászom közölte,hogy 16 éves koromig se nem festi, se nem melírozza. 15L
19/27 anonim válasza:
Középiskolás korától, tehát ~14 évesen engedném először.
20/27 anonim válasza:
nekem elöször 4. nyarán volt egy tincs sötétlila a szőke hajamba látható helyen .most 13 évesen vörös az oldalfrufrum. de én majd rozsaszin tincseket szeretnék 8.-ba majd (most 7.-es vagyok) remélem megengedi anyu :) . De ha lenne lányom akkor egy tincset 12 évesen, melirt 8.-ba tehát 13-14 évesen, teljes festést pedig középiskolátol engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!