Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korától engeded a...

Hány éves korától engeded a lányod randizni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen randiztam először, azóta is Ő a párom, 3 hónapos a Kislányunk és sokszor gondolkozom ezen, hogy vajon Ő is 14évesen elém áll-e, hogy szeretne randizni. Nem tudom mit válaszolnék rá, mert nekem nagy szerencsém van a Párommal, hogy 8éve mellettem van és szeretjük egymást kiskorunk óta. Szerintem, ha a lányod békés, boldog családban él és nincs rossz példa a szeme előtt, nem fog rossz fiút választani, akkor pedig nyugodtan elengedheted. Ápolj vele minél jobb, baráti anya-lánya kapcsolatot és akkor nem fél majd elmondani, ha gond van, vagy segítségre van szüksége. Hozzáteszem, én kis gyerekként elvesztettem a szüleimet és a nevelőanyámmal kellett 14 évesen megosztanom, hogy szerelmes lettem. Ő is jól kezelte, nem szidott le, nem fogott vissza, hanem barátnőmként megbeszélt velem mindent. Azóta is büszkén meséli mindenkinek, hogy a kamasz szerelemből komoly dolog lett, aminek az Ő unokája a gyümölcse.
2013. febr. 23. 08:08
 12/13 anonim ***** válasza:
15 - 16-tól.
2013. febr. 23. 11:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek dugnak. Ez így egy igaz kijelentés... havernál, autóban, suliban vagy ágyban párnák közt ha a szülők engedik. Az ösztön hajtja őket. A szülők max a dugás körülményeit illetve helyét tudják befolyásolni, a tényét nem. Ezt nem érti sok szülő. Ha a szülő megtiltja, akkor is meglesz a dugás max később és nem is fog tudni róla. Na az úgy jobb???
2013. febr. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!