Hány éves korától engeded a lányod randizni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:02
1/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy mikortól engeded. Ha menni akar úgyís megy. Akkor már inkább tudj róla.
2/13 anonim válasza:
14 év alatt nem sok értelme van, de ha találkozni akar egy ellentétes nemű gyerekkel, legyenek nálunk, otthon. 14-16 között a standard mozi, kajálni valamit, és időben hazaérni kb.8ra szerintem belefér. 16-18 között bulizni is, kicsit későbbig maradni, de semmi esetre sem reggelig. Utána meg döntsön belátása szerint. Szerintem ebben is fő a fokozatosság.
3/13 anonim válasza:
Kedves első! "Ha menni akar úgyís megy" - re annyi a válaszom, hogy sajnálom, hogy ilyen szörnyű a kapcsolatod a szüleiddel. Vannak szerencsésebbek is, hidd el!
4/13 anonim válasza:
kedves 3.! az elsőnek teljesen igaza van... nem foghatja egy szülő a nap 24 órájában a gyereke kezét.. főleg ha a szülő reggeltől estig dolgozik...
5/13 anonim válasza:
Igaz, akkor miért ne menjen, ahova akar, akivel akar, miért ne menjen akkor haza, amikor akar, végül is csak kamasz, nem? Nem rab. Menjen! Mindenki más gyereke menjen! Én NEVELEM az enyém. Korlátozom, mert nem csak akkor vagyok jó, ha szabadon engedem, sőt! Mert szülő vagyok, nem haver! Te meg érts egyet az elsővel, ha akarsz!
6/13 A kérdező kommentje:
3 lányom van,az egyik még pici,a másik 11 éves,ő még nem foglalkozik ezzel a témával,a legnagyobb 12 múlt 13 lesz a nyáron,az ő barátnői körében divat már a randizás..nem korai ez egy kicsit?
2013. febr. 20. 17:09
8/13 anonim válasza:
Huh..ehhez este majd, ha lesz időm írok választ!(ezt most csak azért, hogy megtaláljam a kérdést) :)
9/13 anonim válasza:
Én 14 vagyok..és van barátom. :)
Szóval.. igen elengedném.. anyukám azt mondta, hogy mehetek..és tölthetjük együtt a délutánokat ha ez nem megy a tanulmányunk rovására.. hétköznap hétfőn és szerdán találkozunk hétvégén meg mikor jól esik..(mondjuk most szombaton bálban leszünk [nyitótáncot táncolunk] és egész nap itt lesz.. ) természetesen csak ésszel az egészet.. "Csókig."-jelmondattal..
végülis puszi, kézen fogva sétálás, ölelés, rengeteg közös program kettesben és barátokkal.. :)
Ha tudja a szabályokat szerintem simán.. :)
14/l
10/13 anonim válasza:
14 alatt max. 6ig mozi, vagy kaja valahol, 14-16 között este 8ig, persze ismerjem a másik embert akivel menne, 16 felett már tovább is, megegyezés szerint ha hétvége van, ha hétköznap és másnap suli van akkor marad az este 8. persze ezek mind azután hogy kész a lecke és mindaddig ameddig nem romlik az átlaga. ha romlik akkor senki semerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!