Kamaszok! Van olyan, hogy féltek olyan valamitől ami másoknak tök normális?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 17:51
31/45 anonim válasza:
ma 17:21
:'D
Embereké nem? :DDDD Ez érdekes "fóbia".
32/45 anonim válasza:
pókok, bogarak, de amitől a legjobban félek az a lift. Még nem voltam liftben, de nem is akarok. Félek, hogy megáll, és nem tudok kijönni..
33/45 anonim válasza:
Nekem nem félelem inkább undorodás van olyan, undorodok a hosszú hajszáltól a fürdőszobában, ami rá van tapadva valamire, pl. fürdés közben a kádra, tusfürdős dobozra, vagy ha benne van a vízben. Meg ha törölközök meg, aztán a törölközőről rámtapad valakinek a hajszála.
34/45 anonim válasza:
markolóktól,munkagépektől,főleg az ilyen óriásiaktól,és egy kicsit a tükröktől is,meg azóta a hajvasalótól,amióta megégettem magam
35/45 anonim válasza:
ja és még iszonyatosan félek a csigáktól (főleg a meztelenektől), a hernyóktól is meg a férgektől
36/45 Keselyüstök válasza:
nagyobb pókoktól, a mennydörgéstől, attól, hogy valaki rosszul lesz mellettem és azt hiszem egy kicsit magától a félelem érzéstől is félek:)
38/45 anonim válasza:
ha csak meglátok egy pókot vagy egy darazsat egyből berezelek
39/45 M.Kata válasza:
én a bohócoktól,a játékbabáktól és a sötéttől.igen,a sötéttől is :)
40/45 anonim válasza:
fehér fényű közvilágítás, pókok, csótányok, egyedüllét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!