Kamaszok! Van olyan, hogy féltek olyan valamitől ami másoknak tök normális?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 17:51
21/45 anonim válasza:
a pókoktól iszonyatosan, mástól szerencsére nem.
23/45 anonim válasza:
Mindig attól félek, hogy rossz vonatra szállok fel, és nem tudok visszajutni. Szerencsére ritkán utazok vonattal. Mondjuk nem tudom miért van ez a félelmem, mert még soha sem történt semmi baj az utazásaim során.
24/45 anonim válasza:
én totál kiborulok a cserebogaraktól...
nem bírom... tavasszal a világ összes kincséért se mennék ki sötétedéskor... ÉS olyan szörnyű, amikor a buszmegállóban kell állnom és ott vannak... nagyon nagyon nagyon kiborít, legszívesebben sírnék...
a madarakat sem szeretem... de azok szerencsére elrepülnek, ha közel érsz...
25/45 anonim válasza:
Darazs/mehektol.
Es h egyszer ugy elcsuszok ,hogy bevagom a fogaimat, es kiesnek ( az elsok )
26/45 anonim válasza:
csigáktól, kagylóktól, iszaptól. :/ nagyon ciki de az van.:)
27/45 anonim válasza:
Én már válaszoltam, de eszembe jutott mitől félek még. :) A szúnyogoktól, kiráz a hideg ha nyáron éjjel meghallom magam mellett zümmögni, szinte a sírás kerülget. Az oka, hogy allergiás vagyok a csípésére, és (főleg amikor kisebb voltam) hatalmas fájó púpok nőttek rajtam mindenhol tőle. Nem is a csípése zavar valójában, hanem hogy ott van valahol körülöttem egy ilyen kis szörnyeteg, és muszáj megkeresnem, ha nem akarok reggel bedagadt fejjel kelni. Frusztráló. :(
28/45 anonim válasza:
Ez elég vicces, de én attól félek (így szó szerint)amikor tesin végig húzza valaki a kezét, és az meglátszik. Na ettől kiborulok.
Amúgy: pók, sötétben egyedül lenni.
29/45 anonim válasza:
Engem az állatok párzása borít ki, de nagyon. Már akkor rosszul vagyok, ha több állatot látok egymás mellett.
30/45 anonim válasza:
Sötétben egyedül lenni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!