Kiengedjem így a kamasz lányomat Egyiptomba?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves házaspár ismerősünk. Ők Egyiptomban élnek (egyiptomiak), fiatalok, nagyon kedvesek. Többször is voltak nálunk. Tudják, hogy a lányom mennyire rajong az arab országokért. Így meghívták pár hétre a nyárra vagy az éven valamikorra. Náluk lenne a lányom, viszont ha megy akkor egyedül menne és jönne vissza is. Jól beszélni az angolt is, megbízható. Nagyon szeretne menni, mindenben segít itthon is, nagyon menne. Viszont én egy kicsit féltem.2013. febr. 14. 22:34
11/12 anonim válasza:
"Ha kimegy akkor CSAK, de komolyan, CSAK palackozott vizet igyon. Volt, akinek még a hotelben is hasmenése lett a vezetékes víztől, vagy valami kajától"
Szerintem az nem egy akkora nagy izé, ki lehet bírni. Amúgy, ha tudnám, hogy jó kezekben lesz, megfelelő óvintézkedések(oltások, kapcsolattartás stb., fent még írtak párat), akkor én elengedném.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne engedd kis,probléma is van az országban nem beszélve arról,hogy egyedül van és a végén eladják néhány tevéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!