Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lesz vele, ha felnő?

Mi lesz vele, ha felnő?

Figyelt kérdés
Általános iskolás vagyok,felsős.Van egy osztálytársam,aki csak 1 dolog iránt érdeklődik.Barátnőm,és próbálom ösztönözni arra,hogy ne csak ez a dolog legyen az egyetlen témája,meg amúgy nem is egy barátkozós típus,kerüli a közösséget.Kicsit merev,nem fogékony a humorra,rengeteg szakkifejezést,és ilyen speciális szavakat használ,nem bírja elengedni magát.Mi lesz vele,ha felnő?
2013. febr. 13. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

"rengeteg szakfejezést használ" milyen szakkifejezést?

Egyébként jó tanuló?

Ha igen követhetnétek a példáját mert egyszer nagyon megfogjátok bánni.

2013. febr. 13. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtalálja a saját érdeklődési körét. Azért mert a suliban nem enged el lehet, hogy sulin kívül vannak más barátai és velük jól megérteti magát. Vagy a családja körében érzi jól magát. Nem hinném, hogy aggódni kellene érte, teljesen normális felnőtt lesz belőle. Próbáljátok elhívni iskolán kívüli tevékenységekre ha ennyire segíteni akarsz neki.
2013. febr. 13. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj tőle és barátkozz vele. Az érdeklődési körét nem tudod megválasztani, de értékes barát lehet, főleg, hogy nem szétszórt, és még sokat is olvashat, ha olyan szavakat használ, amiket te nem ismersz. Tanulj!
2013. febr. 13. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy az a "furcsa", aki nem megy a tömeggel, mint egy birka! Veszélyes az ilyesmi, jól gondold meg, hogy nem-e neki van igaza, amiért nem barátkozik akárkivel, és nem megy százfelé, hanem határozott elképzelései vannak!
2013. febr. 13. 19:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Én se megyek a tömeggel--->ezt csak megjegyzésként.

Amúgy keveset írtam,kiegészítésként: Én vagyok neki az egyetlen barátja,mert mindenki kiközösíti,szülei kényszerítik különórákra (már egyszer kiöntötte magát előttem,hogy ő utál ezekre járni),nem mondhat nekik nemet.Plusz nagyon féltik mindentől,és sajnos jobban,mint kellene.

2013. febr. 13. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
introvertált típus, ne erőltesd rá a társaságot, ha veled jól érzi magát, akkor szórakozzatok kettesben, de tapasztalatból mondom, ha valaki zárkózott típus, hát nem fogja megköszönni ha belököd a tömegbe barátkozás címszó alatt.
2013. febr. 15. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!