Erőltessem vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
A fiam 10 éves és szinte soha semmiben nem akar részt venni. Se farsang se ilyesmi. Nem hajlandó semmilyen szakköre járni és még focizni sem. Most be tudnám íratni egy karate tanfolyamra amit én nagyon szeretnék, de ő persze nem. Nem tudom mit csináljak, úgy gondolom rá tudnám venni nagy nehezen és esetleg meg is szeretné, de vajon megéri-e rá erőszakolni a saját döntésemet. Hogy látjátok? Én nem nagyon szoktam rá erőltetni semmit, de most úgy gondolom a karate vagy legalábbis a sport kellene neki. Adna neki kis önbizalmat, le vezetné a feszültséget sportolna és talán később még meg is védhetné magát. Elsősorban olyanokra lennék kíváncsi akiknek hasonló beállítottságú a gyermeke.A kamaszok véleménye is érdekel, ti hogy látjátok? Van értelme ha szülő erőltet valamit?2009. szept. 4. 14:55
11/11 anonim válasza:
Ha valamelyik barátjával menne esetleg?
Én előbb utóbb mindent abba hagytam met a tanulás mellett lehetetlen volt csinálni.
6 évig zongoráztam, és 5 évig röplabdáztam. A kettő között volt 3 év átfedés amikor mindkettőt csináltam.
7 félévbe abbahagytam mindkettőt. Azóta el se tudnám képzelni hogy akkor miből volt ennyi mindenre erőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!