A lányom a konyhában felejtette a telefonját. Így én kaptam az alkalmon és bele-bele néztem. A képei közt rengeteg balettos képet találtam. Ezek közt sok nő balettos van. AggOdnom kellene? Lehet, hogy a lányom a nőkhöz vonzódik? Még nem volt fiúja. 16 éves.
Minden bizonnyal szereti a balettot. Én is szeretem a különböző hajakat nézegetni,mivel fodrász vagyok van is jó pár kép a telómon, de nem vonzódok a nőkhöz. most ha valaki belenéz a telómba, és látja azt a sok nőt,és nem tudja, h a haja miatt van benne,akkor ezek szerint azt gondolj,h leszbi vagyok?
2013. febr. 4. 20:36
2/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen tetszik neki a balett, talán ki is próbálná. Nem kell aggódni. :)
16/L
2013. febr. 4. 20:36
3/16 anonim válasza:
2. vagyok.
Én imádom a farkasokat, sok farkasos kép van a telómon, mégsem "vonzódom" állatokhoz.
2013. febr. 4. 20:38
4/16 anonim válasza:
1- ez meg nem jelenti,hogy a nokhoz vonzodik..
2-nem erzed egy kicsit parasztnak magad?
Belenyulni a masik szemelyes dolgai koze, ( kepek,sms..)
O is ezt teszi a tieddel? nem?
Akkor suljon le a pofadrol a bor...
2013. febr. 4. 20:55
5/16 anonim válasza:
Talán kérdezd meg tőle!
Amúgy nagyon nem szép dolog belenézni a telefonjába. Az meg már csak hab a tortán, hogy ez esett le belőle neked.
Örülök, hogy nekem nem ilyen édesanyám van.:)
2013. febr. 4. 20:56
6/16 anonim válasza:
"kaptam az alkalmon"
pff.. erre mit lehet mondani? :D elég gáz vagy. remélem ő is turkál a dolgaid között. a lányoddal meg nincs semmi baj, nyilván több a balettos nő, mint férfi.
2013. febr. 4. 21:03
7/16 anonim válasza:
Sőt ha megsimogatja a kutyátokat akkor meg zoofíl...
2013. febr. 4. 22:35
8/16 anonim válasza:
Nyilván szeretne balett-táncos lenni, vagy tetszenek neki a ruhák stb. Ha a nőkhöz vonzódna, akkor meztelen képek lennének ...
2013. febr. 4. 22:35
9/16 anonim válasza:
inkább azon aggódj, hogy anorexiás lesz... a balettosok elég vad dolgokra képesek a művészetükért...
de sokkal valószínűbb, hogy tetszenek neki a képek... nővéremnek is van sok balettos képe, olyan mintájú dolgokat szokott kapni ajándékba...
2013. febr. 5. 11:02
10/16 B25 válasza:
Ez most komoly? Ebből te már rögtön arra gondolsz hogy a nőkhöz vonzódik? Nekem meg rengeteg mesefigura képe van a telefonomon akkor én már nem a férfiakra bukok. Ne reagáld túl. Ez nem jelent semmit. Max. érdekli a tánc de még nem is biztos csak lehet mondjuk más emberek pont olyanokat küldtek át az ő telójára. Nyugi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!