Hány évesen volt az első kapcsolatotok? Meddig tartott? Meddig mentetek el? Minden érdekel.
persze nem arra gondolok, hogy: "Szerelmes voltam Danikába és együtt homokoztunk oviban..^^"
Hanem vmi komolyabbra..:')
Boldog szülinapot!:)
Gratulálok az eljegyzésekhez, babákhoz, kapcsolatokhoz..:)
Jó olvasni!:))
17 voltam. 2 hónapig tartott kb vagy 3, fene tudja már. Szerettem, de mégsem :D Inkább nem is szerelmes voltam belé, csak szeretet hiányos voltam.
Második találkozásnál kezelésbe vett hehe :DDD De egyéb okok miatt nem feküdtem össze vele.
20F (igen, fiú vagyok :) )
Nekem az első kapcsolatom egy olyan pixelszerelem volt,ami 1 hétig tartott,és a webkamerázásig mentünk el.:')
Komolyra fordítva a szót,az első igazi kapcsolat:10 hónapig tartott,14 éves voltam,most tart 1 hónapja újra,most vagyok 17 éves,volt egy "kis szünet"..most meg nem tudom meddig fog tartani.2012.dec.30.-án feküdtem le vele..
Előtte volt egy két éves kapcsolatom..vele asszem 4 hónap után feküdtem le.<--és még mindig többet gondolok rá.
17/L
majdnem 15 voltam, mikor összejöttünk és több mint 1 évig voltunk együtt (sok rossz dolog történt amíg együtt voltunk és egyre inkább eltávolodtunk egymástól :/)
ő volt az első a csókban, a szexben is, de előtte már vagy 5 "pasim", akik nem voltak komolyak.
már rég szakítottunk, azóta a mostani szerelmemmel vagyunk együtt, 1 év 2 hónapja :)
17Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!