Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mert vagyok ilyen konnyen...

Mert vagyok ilyen konnyen banthato?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 eves lany vagyok.Mar ot honapja van egy kapcsolatom, ami hat nem mondhatom, hogy zokkenomentes de nagyon jol erezzunk magunkat benne.Az a nagy helyzet, hogy en ugy erztem mindigis, hogy egy eros lany vagyok.Barki megbantott nem sirtam, vagy haragudtam meg, hanem visszaszoltam.Most pedig, amiota van baratom teljesen mas vagyok.Ezt csak most nemreg vettem eszre.Konnyen megsertodok, ejjelente sirok, nem konnyu nkm se mert mostoha apam van es nem konnyu az elet mellete de... .Mert van ez, hogy ilyen konnyen megtud barki bantani.Ha mond valami felreertot a baratom s olyan passzban vagyok rogton megsertodok s 2 napig depresszioba vagyok esve.Ha elmondom neki, valamennyire megnyugszok, de azt sem csinalhatom, hogy folyton hisztizzek, s ez nem esett jol s az nem esett jol-ozzak neki.Mit tehetnek?Mikor mulik el mar?

Koszonom.

2013. febr. 2. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazán megbántani/megbántódni azt/attól lehet, akit igazán szeretünk, hiszen nála senki sem fontosabb számunkra.

Ráadásul a kamaszkor is egyik legérzékenyebb időszakunk. Szóval egyrészt a barátságotok fejlődése is, meg a közben eltlő idő is Nektek dolgozik.

Amúgy a férfi-nő kapcsolat örök problémája és csodálatos fűszere ugyanaz:mennyire másképp is tudjuk látni ugyanazt a dolgot. Ettől nem szabad megijedni, fogd fel egy izgalmas utazásnak, rejtvénynek, ami mindig tartogat kibogozni valót számotokra.

2013. febr. 2. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom,de ha tudnad hanyszor probaltam igy felfogni s akk jon valami ami azt sugja : akarki is legyen az, miaz h ezt mondja neked?S akk ebbol kezdodik az egesz.Meg ha elmondom minden ami bant, v h mondott valami bantot es szolok neki, felek h egy ido utan megun.Mindig igazat ad nkm es megerto de egy ido utan mar normalis h megunnak az ember.
2013. febr. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!