Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek a 15éves lányoto...

Ti engednétek a 15éves lányotoknak hogy a 18 éves barátjánál aludjon, akivel már 7 hónapja együtt vannak?

Figyelt kérdés
Ismernétek a fiút már kiskora óta , és jóba lennétek vele és a családdal is.

#engedély #7 hónap #együtt-alvás #barátjánál aludjon
2013. jan. 31. 08:56
1 2 3 4 5
 41/49 artitop12 válasza:
59%
Engedd csak.Attól mert még ott alszik nem biztos hogy lesz szex.
2013. febr. 19. 16:49
 42/49 senior24 ***** válasza:
24%

Mi az h más szelek fújnak?

A biológia az biológia,a mentális egészség az mentális egészség marad!

Az a baj h ma már ez divat,h 10-15 évesen dugjál valakivel,mert ha kiderül h szüz vagy akkor k'rva nagy gáz leszel a suliban!!Más szelek fujnak ez kb.annyit jelent h mi felnöttek,és az emberek kicsiny része eldöntötte agyilag h ez normális mert divat.És ezért van megengedve.Tudod agyilag épp és egészséges normális szülő ezt nem engedi meg h ilyen fiatalon egy akárhonnan is összeszedett flash hajú "bence fejü" kis megasztárb'zi összevissza k'rja a lányát,mert a lánya ott hisztizik előtte h "de Bence jó fej"Ilyenkor,fiatalon, mindig mindegyik azt hiszi h megtalálta az igazit,aztán jön a következő buli,és az sms-ben való szakitás.És még sorolhatnám.

Egyszerüen nevetséges.

Ha a te gyereked lenne lehet h másképp néznéd,ha meg igy neveled jelenleg a gyerekeidet,akkor meg nagyon sajnállak!Egyébként érdekes h mindig van egy két h'lye már elnézést aki ezt természetesnek tartja,tehát vagy egy tini mondd ilyeneket vagy egy sztereotipiáknak megfelelni kivánó tudatlan modern androidfüggő anyuci.

Statisztika?Már neharagudj de vannak olyanok akik el tudják mesélni neked h ez mennyire elb'ssza,elferditi a gyerek lelki egészségét,ugyanis ök ezzel találkoznak minden nap munkájukból adódoan.És elmondta h irodalmi ritkaság az h megmaradnak lelkileg egészségesen az ilyen sz'ros kis tini ribancok.

ki sincs fejlődve az a szerencsétlen gyerek de már dugják mint a répát?Édes Istenem!!Akár milegyek ha normálisak azok az emberek,akik ezt engedélyezik.Aztán beállit a gyerek 14 évesen h terhes.Aztán a gyereket lepasszolja anyucinak ő meg megy tovább bulizni és kefélni.Mit fog csinálni késöbb?Siófok ha nem az ország legnagyobb r'bancai közé fog tartozni!És olyan is van h mivel még szinte "polyás" korában ráült egy jó vastag farokra valamelyik diszkó Wc-jében és terhes lett,még késöbb sem érezte h tudna az anyja lenni a gyereknek,amikor a gyerek már 17 éves lett.Mondván h legyünk barátok.

Ha azok az emberek akik ezt természetesnek tartják azok ilyen "embert" akarnak faragni a gyerekeikből,akkor csak rajta.De már hallom a választ h "jaj nem a mi gyerekünk az nem lesz olyan".Mindig mindegyik ezt mondja.Utána meg ha olyan lesz akkor meg "nem kivánunk nyilatkozni".Ja és lehet h statisztikát nem látsz róla,de tudományos tény h elk'rja mentálisan azt a szerencsétlen gyereket!A másik meg az h te elhiszed h nem csinálnak semmi rosszat?Talán pont abban a korban van,ha nem tudnád,amikor a legjobban néz téged,titeket hülyének!Inkább had ne meséljek a tinik brilliáns hazugságairól!

2013. febr. 20. 10:12
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtam, hogy ezért kell olyan kapcsolatot felépíteni a gyerekkel, hogy mindent meg lehessen vele beszélni többek közt a FELELŐS nemi életet. Ebbe beletartozik az is, hogy nem esünk teherbe 16 évesen....
2013. febr. 20. 10:19
 44/49 anonim ***** válasza:
inkább h nem répázunk 16 évesen, gondolom így értetted!
2013. febr. 20. 13:40
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
a mentális elba..ódást már látni, a válaszolók egy részén: tudniillik a szex arra szolgál, h gyereket csináljunk, a férjünkkel ,akit szeretünk. Ez lenne a normális gondolkodás. Nyilván nem CSAK ezt jelenti, de a tiniszex semmilyen formája nem tartozik a NORMÁLIS kategóriába, aki meg ezt okésnak tartja, az maga is elferdült jellem. Egy rettentő fontos dolog totális elbagatellizálásáról van szó. Olyan, mintha 18alatt is leheten házasodni meg elválni, és emiatt kilalakulna egy olyan divat, h az emberek olyan 15éves koruktól pár havonta össze-össze házasodnának meg elválnának. Ugye milyen elképesztő? Na ez dettó ugyanilyen, csak már a közhangulat miatt nem érzitek annak!Nem kéne annyi tévét nézni! Használni kéne a koponyátok beltartalmát!
2013. febr. 20. 13:47
 46/49 anonim ***** válasza:
nem
2014. aug. 21. 14:43
 47/49 anonim ***** válasza:
A kérdező azt írta, hogy a barátjáNÁL alszik. Nem azt hogy megdugja. (?)
2014. dec. 14. 09:38
 48/49 anonim ***** válasza:

én ha anyuka lenék megengedném.

Én most 13/L vok és már volt tizeötéves pasim és késő estig náluk voltunk(a szobájában tévéztünk) és nem történt semmi olyan.....de azt már nme engedték a szüleim hogy ott is aludja

2015. ápr. 28. 16:56
 49/49 anonim ***** válasza:
Hat en most 15 eves vagyok es nekem megengedtek a szuleim nekem a baratom 17 eves igazabol tudta a baratom hogy en meg nem akarom ugy hogy nme fekudtunk le...mi akk amikor ott aludtam eloszor 6 honapja voltunk egyutt viszont mar amikor 4 honapja voltunk egyutt a baratom at jott hozzank es bemutatkozott stb... meg en is voltam naluk elotte de igazabol ez attol is fugg hogy milyen a srac...
2015. dec. 31. 01:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!