Ti engednétek a 15éves lányotoknak hogy a 18 éves barátjánál aludjon, akivel már 7 hónapja együtt vannak?
Figyelt kérdés
Ismernétek a fiút már kiskora óta , és jóba lennétek vele és a családdal is.2013. jan. 31. 08:56
12/49 anonim válasza:
nem,engem sem engedtek ott aludni.
13/49 anonim válasza:
Megengedném, természeten. Nekem is van egy 15 éves lányom, aki egy 20 éves fiúval jár és minden hétvégén nálunk szexelnek. Mostani felgyorsult világban ez elfogadott dolog. Sajnálom azokat a lányokat akiknek a szülei begyepesedett nézetet vallnak. Csak védekezzetek és ennyi.
14/49 anonim válasza:
A mostani felgyorsult világban is nagyon komoly személyiségbeli sérülést okoz az idő előtti nemi élet és az ezzel járó következmények. Gondolom utsó ez neked semmit sem mondd, majd fog később. Sajnálom a lányodat, mert az anyja azt hiszi, hogy ettől lesz jófej, hogy mindent szabadon megenged és nem tanítja meg, hogy mi az ami érték.
15/49 anonim válasza:
Nem örülnék neki, ha 15 évese szexelne a gyerekem. De úgyis hiába tiltja az ember, ha akarnak szexelni, megoldják. Inkább legyen őszinte a gyerek.
Aludhatnának együtt, mondjuk nálunk, nyitott szobaajtónál :)
16/49 anonim válasza:
egyértelműen NEM! Még egy-két év múlva sem!!!! Mi?????????
15 évesen???? Gondolkozzatok már egy kicsit!!!!! Majd ha már a közös jövőjüket tervezgetik, nyilván minimum 18 évesen. Mert ha meg úgyse ő a nagy Ő, te simán elfogadod, h a srác megnyomja a lányod, majd keres egy másikat és a lányod úgyszintén? Bár legalább az ilyen szülők értelmet adnak a hpv elleni oltásnak! Arra se lenne semmi szükség ugye, ha a mai fiatalokban lenne némi erkölcsi tartás. De ha már a szülő se neveli meg a gyerekét...
17/49 anonim válasza:
bár a megnevelést nem most kellett volna kezdeni. Már csak fellázadna ellened. Úgy kellett volna nevelned, hogy fel se merüljön benne ez az egész.
18/49 anonim válasza:
Ti milyen közös jövőről beszéltek ebben a korban? Most fiatalok, most kell szórakozniuk, kiélniük magukat. Majd amikor huszonévesek lesznek és mindketten dolgoznak, akkor lehet a közös jövőt tervezni. Nagyon nagyon sok elvakult szülő van itt. Megkérdeznélek titeket, ti hány évesen szültétek a lányotokat, mert biztos nem 20 évesen, mert akkor nem így gondolkoznátok. Szerintem ti olyan 40-50 évesen szülhettétek, azért vagytok ennyire kiakadva. Az én lányomat 20 évesen szültem, most vagyok 35 éves ő pedig 15. Érdekes módon én nem csinálom belőle, gondot hogy hétvégente a 20 éves barátjával élnek szexuális életet. Ha meg szakítanak, az a ő döntésük, a lányom van olyan szép és intelligens, hogy tud magának találni olyan srácot, aki nem dobja szex után se. Sok szülőnek itt a fejében van a probléma, mert korhoz kötitek a dolgokat, amiket nem lenne szabad. Valaki 15 évesen is elég felnőtt már, mint egy 20 és ez fordítva is igaz.
19/49 anonim válasza:
Az a szülő, aki a "felgyorsult világra" és a "modern nézeteire" hivatkozva engedi, hogy a 15 éves gyereklányát egy felnőtt férfi dugja napi szinten, az nem csak hogy nem szülő a szememben, de még annál is rosszabb. Könnyebb lazán odadobni a gyerekünket az életnek, mint NEVELNI és alternatívákat mutatni neki, hogy igenis lehet erkölccsel és határokkal is élni, és értékelni az élet olyan különleges és szép dolgait, mint a párkapcsolat. Nem tudnék beszélgetni veled, mint anyával, mert nem tartalak annak, sajnos. De kevesebb gondod van, több marad magadra.
20/49 anonim válasza:
38%os csak gratulálni tudok,hogy simán normálisnak tekinted hogy a 15 éves gyereked dugja egy 20 éves felnőtt férfi,te sem vagy 100as az biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!