16 éves leánygyermekkel ki hogy boldogul?
Figyelt kérdés
Én rettenetes anyának érzem magam. A gyerek igyekszik megfelelni az elvárásainknak, közepes tanuló és nincsenek magaviseleti problémái. Mégis nehezen tudom elfogadni, hogy kicsit különc és 1-2 barátnője van, azokkal is inkább az iskolában, és a fiúkkal sem nagyon találja meg a hangot, mintha kerülnék.Egéyz nap elvan a szobájában, zenét hallgat, ír. Attól félek, magányos lesz egész életében.2013. jan. 28. 10:47
1/15 anonim válasza:
Szokott eljárni valahova? Szórakozni, vagy csak barátokkal mondjuk korizni vagy ilyenek?
2/15 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos. Tudni kell, hogy én nagyon féltem, és sötétedés után haza kell jönnie, vagy taxit kell fognia. Elég elzárt településen élünk, busz óránként van. a mostani barátnői sem járnak sehová, maximum félévente van pizsiparti nálunk.
2013. jan. 28. 11:11
3/15 A kérdező kommentje:
meg ugyanilyen gyakran moziba mennek.
2013. jan. 28. 11:12
4/15 anonim válasza:
Akkor ha ennyire félted, akkor csináljatok több otthoni programot több pizsipartit, vagy házibulit szülinapkor, vagy ha kertes házban laktok akkor süssetek szalonnát...bár szerintem már 16 évesen kicsit már lehetne szabadabban engedni...
5/15 A kérdező kommentje:
most már azért engedném, de nem megy.(nincs kivel)ha pl. fiúk lennének a társaságban, akkor nyugodtabban engedném egy koncertre is. Én benne lennék az itthoni programokba is, de ő nem akarja, mert a két lányon kívül nincs jóban senkivel.
2013. jan. 28. 11:18
6/15 anonim válasza:
Hát, nem tudom, lehet, hogy csak szimplán nincs olyan fiú akivel szívesen ismerkedne... szerintem ülj le vele és beszélgessetek erről, hogy van e olyan fiú, aki esetleg udvarolna neki... vagy aki neki tetszik..
Lehet, hogy nincs túl sok önbizalma... Szerintem nem vagy rettenetes anya, egyáltalán, csak segíts neki, lehet hogy csak egy beszélgetés hiányzik...
7/15 anonim válasza:
Melyik megyében laktok hogy ilyen el veszet ? :(
8/15 anonim válasza:
De szerintem azért nem olyan vészes igaz én 13-14 éves koromban csináltam ezt 15-16-17 meg inkább csatangoltam ahogy anyu mondaná :)
9/15 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs probléma,jobban örülnél,ha pasiról pasira járna,minden fiú végig ment volna rajta részegen bulizgatna,utcalányként öltözve barangolva éjszaka is,tanulni nem akarna,utálna titeket? Csak mert sajnos a mai tinik többsége azt gondolja elég felnőtt,érett és neki buliznia,innia,szexelni kell 3-6 évesen,és meg is teszik és a szülőket nem érdekli,vagy annyira elrontották a nevelést,hogy le se tolja őket a gyerek.Majd lesz barátja nincs lemaradva,majd idővel kedvet kap ahhoz,hogy eljárkáljon.15-6 évesen én is jól elvoltam otthon volt hobbim,sportoltam,néha barátnőztem de ennyi,nem akartam felnőttet játszani,mint a többi kortársam,aztán 17-18 évesen már eljutottam több buliba,elmentem barátnőimmel a Balatonra,szilveszterkor is elmentünk bulizni.Barátom is volt 6-10,14,17,18,19 évesen 7 éves korom előtt még csak a csókig mentem el,semmit nem siettettem,sose cigiztem,sose drogoztam,és nem is vágytam ezekre,se arra,hogy minél több pasim legyen.Aztán 19 évesen fősulira mentem és ott még többet buliztam,jól szórakoztam és nem éreztem azt,hogy bármi kimaradt volna,vagy hogy elkéstem-Amúgy is úgy gondolom a bulizás inkább érettségi után kezdődik,nem gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!