12 évesnek melyik a legjobb fájdalom csillapító?
Figyelt kérdés
Ez a 12 . év pont a választó. Nézem a gyógyszereket, és ha szirupot adok neki, akkor sokat kell adni, de a taplettákra meg az van írva,hogy 12 éves kortól. Annál meg egy kicsit félek, hogy nehogy erős legyen neki.Ti mit melyiket adjátok egy 12 évesnek?2013. jan. 27. 10:50
1/8 anonim válasza:
Az Algopirin az egyik legjobb és legveszélytelenebb fájdalomcsillapító. Nemrég ovastam.
2/8 anonim válasza:
Hat az Algopirint pont nem kellene, egyreszt elavult, masreszt a gyerek lehet pirinerzekeny.... Panadol tabletta, Nurofen NonAqua, Cataflam, abbol van csepp is, nagyon gyorsan hat, es a felnott adagja is csak 15 csepp -mondjuk venykoteles.
3/8 anonim válasza:
Algopirin, de lázra, torokfájás, tehát a megfázásra a Rubophent ajánlom. Mindig azt használtuk, más nem is kell.
4/8 anonim válasza:
Algopirin, Én nem tudtam hogy 12 évnél fiatalabb nem veheti be de már 7-8 évessen is azt szedtem. ha fájt valamim meg lázas voltam mást nem tudok mondani mert én ezt használom.
6/8 anonim válasza:
Rubopohent nem adnék a gyerekemnek, mert Paracetamolt tartalmaz /súlyos májkárosító/. A "modern" gyógyszerek egyre károsabbak. Igaz, hogy gyorsabban hatnak, de milyen áron?!
7/8 anonim válasza:
izé... "kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét"
én nem adnék olyat, ami vényköteles, de "maradt belőle otthon".
Szerintem ha az van ráírva, hogy 12 éves kortól, akkor az már nyugodtan adható bármelyik 12 évesnek...
A liftek is sokkal többet bírnak el, mint amennyi súlyhatár rájuk van írva, mert az emberek úgyis belezsúfolódnak.
Ha azt írják 12, akkor biztos van aki úgy gondolja, hogy "ó a 11 már majdnem 12", és ezt is beleszámítják.
8/8 anonim válasza:
Én már 7 éves koromtól idősebbeknek való gyógyszereket szedtem, mert volt rajtam egy kis súlyfelesleg.
Nem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!