Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi foglalkoztatja egy 14 éves...

Mi foglalkoztatja egy 14 éves gyereket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

fiúk: csajok

lányok: pasik

=)

2013. jan. 25. 00:45
 12/18 anonim ***** válasza:
8%

Előre mondom, hogy én nem az általános 14 évesek csoportját erősítem :D

Könyvek, olvasás, gitár, basszusgitár, suli, fiú aki tetszik, önismeret, fotózás, szobám alakítása, körömfestés (sokféle technika kipróbálása), hol és miért van a helyem (?), barátaim lelki gondjai (értsd: én hallgatom meg őket és próbálok segíteni), we heart it, zene ( na itt bukik meg a leírás, mert a zenei ízlésem nagyon nem jellemző a korombeliekre :D Beatles és most ismerkedek a 60's évek többi zenekarával ... ABBA, Queen, Oasis) saját ékszerek készítése, hajam, továbbtanulás (pedig 6 osztályosba járok), újságírás, pszihológia, egy stílus beteljesítése

14/L

2013. jan. 25. 07:54
 13/18 anonim válasza:
100%

Engem könyv, írás, antik cuccok, történelmi érdekességek...

14L

2013. jan. 25. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

14 élves fiú vagyok:

-motorok (van is sajátom, meg jogsim is)

-csajok :))))

-gép (játszok-programozok, honlapokat szerkesztek)

-könyvek (főleg posztapokaliptikusak)

-filmek (viccesek, és szintén poszt illetve simán apokaliptikusak:)) )

-sport (nézni: motorversenyek, rally, jéghoki<-utóbbit szeretem csinálni is:D)

2013. jan. 25. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Azért az az ide írók intelligencia szintjéről is árulkodik hogy ahelyett hogy adnának egy korrekt választ vagy inkább ide se jönnének ahelyett rögtön az altesti dolgokra gondolnak, továbbá a züllésre. Aztán jön a kérdés hogy kinek mennyi az iq-ja és hirtelen mindenkinek 110 felett van, ha nem 130 felett...

Engem a zene (főleg rock, abból is a régebbiek) foglalkoztat, a filmek, ezekkel kapcsolatos blogok (én is írok ilyen blogot), akkor ezeknek elemzése, értékelése, a sport, komolyan űzöm a kerékpározást és a futást, továbbá szoktam focizni néha-néha. Akkor a sporttal kapcsolatos dolgok természetesen érdekelnek, edzés, profi sport stb. akkor szeretem böngészni a netet, szeretem az ébredéssel kapcsolatos dolgokat, az ilyen tanulságos, nagy mondanivalójú repp zenéket (fankadeli, kreck, deniz, szuli, zs odds, tupac) továbbá az ezekkel foglalkozó, az ő gondolataikat egybegyűjtő honlapokat amelyek a magyarfoldre.hu, ezamimesenk.hu címekre hallgatnak többek közt. Nagyon néha játszok játékokkal, sorozatot nézek és tanulok:) de ezek nem foglalkoztatnak igazán.

2013. jan. 26. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja azt kihagytam hogy van egy kiskutyám akit imádok:).
2013. jan. 26. 00:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Metál, rock, sci-fi, akciófilmek, természettudományok, barátnő keresése, humor, szórakoztatás, röviden kb. ennyi. Fiú vagyok, február elején leszek 15.
2013. jan. 27. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:
szex szex szex :D
2013. jan. 27. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!