Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha nem megyek szóbelire,...

Ha nem megyek szóbelire, felvehetnek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék szóbelizni, de viszonylag jó az átlagom és a felvételim. Felvehetnek szóbeli nélkül is ?
2013. jan. 23. 18:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esély van rá, ha csak nem olyan szakot választasz amire nincs kellő jelentkező.
2013. jan. 23. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem.
2013. jan. 23. 18:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha emberhiány van, akkor igen, de más esetben nem.
2013. jan. 23. 18:50
 4/15 A kérdező kommentje:
most az a 10pont:S:DD
2013. jan. 23. 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
1 pontos is múlhat, jobb ha megszokod. Érettségin ha nem mész el szóbelizni az egész érettségid érvénytelen és megbuktál.
2013. jan. 23. 19:04
 6/15 A kérdező kommentje:
jobbak a pontjaim, mint ott az átlag:) de még meglátjuk
2013. jan. 23. 19:11
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Engem felvettek egy elit gimnáziumba úgy, hogy nem mentem be a kötelező szóbelire. Nem szenvedtek hiányt jelentkezőkben bőven lett volna gyerek a helyemre, arra sem lehet fogni, tehát lehet, hogy felvesznek, de a helyedben nem kockáztatnék. Én azért csináltam, mert nem akartam oda járni és a fene sem gondolta, hogy így is bekerülök.
2013. jan. 23. 20:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én így kapásból azt mondanám, biztos hogy nem. Én direkt nem mentem el szóbelizni az egyik helyre, mert tudtam, hogy egy másik suliba már ezer százalék hogy felvettek, szóval fölöslegesen nem akartam vele tölteni az időm. Persze emiatt egyből nullázták a pontom, és még ha szóbeli nélkül be is kerültem volna, nem vettek volna fel, mert nem teljesítettem a felvételi követelményeket.
2013. jan. 23. 20:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész el?

A legrosszabb, ami történhet veled a szóbelin, hogy egyetlen pontot sem kapsz, és akkor már ugyanott vagy, mint ha el sem mentél volna. Ha meg annyira jó voltál eddig, hogy jó pontjaid vannak, akkor nehogy már egyetlen pontot se tudj összeszedni. Ha pedig már akár csak 1-et is kapsz, már jobban jártál, mint ha el sem mentél volna. Hol a gond?

2013. jan. 23. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, miért nem akarsz elmenni. Vesztenivalód csak akkor lesz, ha nem mész el.
2013. jan. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!