Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha a szóbelire szépen,...

Gáz ha a szóbelire szépen, elegánsan öltözöm ki?

Figyelt kérdés

Holnap megyek szóbelizni angolból.

Fekete kosztümbe és egy fekete ilyen elegáns nadrágba megyek ..

Szerintetek ez igy jó lesz?://

14/L

2012. febr. 28. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Igen, tökéletes. Az lenne a gáz, ha nem öltöznél ki.
2012. febr. 28. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem az se baj, ha nem öltözöl ki ennyire ünnepélyesen csak normális ruhában legyél. (Nem szakadt farmer, tornacipő.)
2012. febr. 28. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Én tegnap voltam szóbelizni, egy divatos minimális telitalpas magassarkú, sötétszürke cipő (divatos, de elegáns is), fekete nylonharisnya, fekete szoknya, fehér blúz (nyáron, tavasszal hétköznapokon is hordható) és egy aranyos masnis piros öv ami feldobta az egészet.. a szóbelin pedig senki nem volt kiöltözve, csak néhányan, akik rózsadombi szemmel nézve "gáz arcok", voltak zenekaros pólósok, stb mindenki volt, mondjuk a gimnázium nem egy lepukkant szakközép, de nincs olyan jó híre de erős gimi.

14L

2012. febr. 28. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, ha nem öltözöl ki. Hidd el, ki kell öltözni. Kísérgettem tavaly a "kicsiket" szóbelin, és ne tudd meg . Napszemüveg fejre tolva, leopárdmintás leggings, gumicsizma, bőrkabát. És nem egy, meg nem két ember jött el így.

Szerinted felvették őket ?

17/l

2012. febr. 28. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is most azóbeliztem angolbol és elegánsan mentem! Az a gáz ha melegítőben odaállítasz!! Sok szerencsét! :)
2012. febr. 28. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit nem vesznek fel az nem az öltözködése miatt nem fogják felvenni. Nyílván aki ilyen lazán megy szóbelire annak olyan is az egészhez való hozzáállása.

Én nem öltöztem ki annyira. Egy fekete legging-et vettem fel,barna topánkával meg egy csinosabb egyszerű barna felsővel meg nyaklánc.. a hajamat meg csak feltűztem.

Felvettek.

Szerintem jó az amit leírtál.

2012. febr. 28. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Közgében voltál? :D
2012. márc. 1. 06:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek!:))

vegul abba mentem..ma megyek egy masik gimibe szobelizni na oda mar nem oltozok ki ennyire mert folosleges:DD

Utolsonak: mii?:DD neeem.

2012. márc. 1. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!