Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen témákról beszélsz...

Ilyen témákról beszélsz anyukáddal: szerelem, titkok stb?

Figyelt kérdés
Én ilyenekről soha nem beszélek anyámnak ez jó? pl ki tetszik meg ilyenek:$
2009. aug. 31. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hátt én álltalában mindent megdumálok anyummal.

De azért azt pl. nem mondanám el, h a barátom letapizott vagy ilyesmi. Még a barátnőknek se nagyon. Ez sztem marmadjon a szerelmed és a te dolgod.

De azért azt tudja, h mikor csókolóztam először, kivel, hány pasim volt...

Mobodm én bármiről tudok beszélni anyummal.

2009. nov. 6. 22:06
 12/13 anonim válasza:

én magamtól az ég vilàgon semmit sem beszélek szüleimmel

ha meg kérdeznek, akkor a lehető legkevesebbet szólok

2009. nov. 8. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vagyok, és MINDENT elmondunk EGYMÁSNAK. Anya az egyetlen személy, aki minden titkomat tudja, mert már sok barátnőmben csalódtam, akik elárulták a titkaimat.

Tegnap szabadnapos volt anya, és egész délelőtt beszélgettünk. Elmesélte, hogy hol, és hogyan ismerkedett meg apuval, és ezt jó volt hallani, hisz a szüleim elváltak (apa becsajozott), és apa ilyenről soha nem mesélne/mesélt. Aztán elkeztünk beszélgetni, és olyan gyorsan eltelt az idő... Aztán este elmentünk a cirkuszba, ami egy felejthetetlen, közös élményt nyújtott nekünk.

2010. júl. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!