Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen témákról beszélsz...

Ilyen témákról beszélsz anyukáddal: szerelem, titkok stb?

Figyelt kérdés
Én ilyenekről soha nem beszélek anyámnak ez jó? pl ki tetszik meg ilyenek:$
2009. aug. 31. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, nem feltétlenül kell Anyuddal mindent megosztanod :) Persze azért legyél őszinte hozzá, mondd el ha valami bánt, ha valamit el kell mondanod neki :)

Anyukádnak is biztos van olyan dolga, amit neked nem mond el :P

2009. aug. 31. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha segítség kell ilyen témákkal kapcsolatban,elmondom neki.Amúgy én sem szoktam beszélni vele ilyenekről...Mondjuk az,hogy éppen ki tetszik számomra magánügyhöz tartozik és nem szoktam csak a barátnőmnek elmondani:D

14/L

2009. aug. 31. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pedig mindent elmondok Neki,szerintem igazán megérdemli,hogy bizalommal fordulok hozzá és nem szégyelem előtte az ami van.És így anyu is elmond nekem mindent amit nem szabadna ,mert megbízunk egymásnak és szerintem ez tök jó :)

Persze ha olyan titok van amit a bratnám mond el és ilyen pecsétes titok zat nem mondom el,de ha valami történik akkor azt elmondom és megbeszéljük.Anyukám tudom,hogy ugyse mondja el másnak.Viszont ha valakivel beszélem ki akkor az már annál inkább.Nem tudom én így jól érzem,hogy tudom,hogy rá számíthatok és nyugodtan elmondhatok Neki bármit.Így a kínos témákat is zavartságon kívül is megtudjuk beszélni.És ez Nekem így nagyon-nagyon jó :)

13/L

2009. aug. 31. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:

nem osztok megy ilyesmit,sajna

14/L

2009. aug. 31. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Mikor még nem volt anyámnak pasija, beszéltem vele ilyenekrol, most már nem tudok még másról sem, mert nem érdekli és alig látom...
2009. aug. 31. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindent, de szó szerint mindent megbeszélünk. Megkért arra is, hogy ha majd aktuális lesz a szüzességem elvesztése, mondjam el neki, mindenben mellettem fog állni, csak tudni szeretne róla. Elmondtam neki, és maximálisan megbízunk egymásban. Nagyon büszke vagyok anyukámra, és nagyon szeretem, barátnőmnek tekintem.

Bármit elmondhatok neki, mindig segít nekem. Megérdemli, hogy tudjon az életemről. Tanácsokat ad, ha kell, vagy fordítva. :) Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen anyukám van.

2009. aug. 31. 21:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek úgy érzi, hogy valamit nem tud megbeszélni a szülőjével, ott valahol elveszett a bizalom.
2009. szept. 1. 09:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Én azér beszélek vele róla ilyenekről és bízunk egymásban de azért én fiu vagyok mindent nem mondok el neki...
2009. szept. 1. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
én ugy 12-17 éves koromig rettenetesen utálam ilyesmiről bezsélni anyukámmal,szerencsére nem faggatózott soha. Valahogy kényelmeltlenül éreztem magam.Aztán szép lassan ez megszünt,most már lassan 20 vagyok,és mindig elmondom neki mi a helyzet a fiukkal,vagy csak pletykálunk valamiről:-D Egyszóval:én kinőttem,úgy érzem már mindent lemondhatok neki,mert flenőttként kezel
2009. szept. 1. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Néha kitör belőlem, nagyon őszinte is vagyok. Nem sok mindent tudok magamnak megtartani. De ha van egy ilyen titok, vagy ciki sztori, mindig változtatok rajta. Az én anyukámmal lehet róla beszélni, de hál istennek nem faggatózik soha.

13/L

2009. szept. 1. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!