Az osztálytársam ellopta az egyik könyvemet. Mit tennétek a helyemben?
Szóval az a helyzet, hogy mi a suliban egy csomó könyvet a padban hagyunk, ha éppen nem kell belőle a következő órára tanulni. Nekem rejtélyes módon eltűnt a német könyvem a padból.
Úgy gondolom, hogy egy bizonyos személy lopta el. Ő elfelejtett tavaly év végén rendelni, így könyv nélkül maradt és hirtelen lett könyve. (Egyébként, hogy világosabb legyen: a tavaly rendelt könyvet, csak most kezdtük el.) Szóval kitöltetlen volt az egész. Minden jelből arra következtetek, hogy ő volt. Pl. az egész iskolában csak a mi csoportunk tanul ebből a könyvből, illetve a viselkedése (pl. gyakran kérdezősködik, hogy van-e már azóta könyvem, mivel mondtam neki is, hogy ellopta valaki) Illetve megkértem egy másik osztálytársamat, hogy nézze már meg a könyvét, mert beleírtam a nevemet az első oldalra. Ő azt mondta, hogy az első 2 oldal ki van tépve. Ha valaki vesz egy új könyvet, akkor miért tépné ki az ember az első pár lapját??
Szerintetek mit csináljak? Nem akarom ennyiben hagyni a dolgot. Azóta már rendeltem újat, nem arról a 4-5 ezer forintról van szó, hanem hogy az osztálytársam és nem gondoltam volna, pont róla, hogy ilyet tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!